Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŁOWICZ 2013 FC Zacier
Sweep Tactiek Arcada451
53% Balbezit 47%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Cantón geeft de bal voor. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar begaat een overtreding. Kantar krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De Canck probeert naar een medespeler te passen. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre speelt de bal door. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ... Trippier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Wenjing passt de bal in één keer door. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kantar de bal. Kantar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dunne met een sublieme pass. Cantón heeft problemen om de bal te vangen. Cantón passt de bal in één keer door. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Eberharter geeft de bal voor. Cantón kopt de bal weg. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre geeft een lange en hoge pass. Szczepek heeft problemen om de bal te vangen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... Trippier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Szczepek is nu in balbezit. Szczepek geeft een lange en hoge pass. Thorsø kopt de bal weg. Van de Verre geeft de bal voor. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal. Trippier bokst de bal weg. Trippier probeert naar een medespeler te passen. Cantón kopt de bal weg. Batatina controleert de bal met de borst. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kantar probeert naar een medespeler te passen. Eberharter heeft problemen om de bal te vangen. Eberharter geeft een hoge lob. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 68%, FC Zacier 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ŁOWICZ 2013 - FC Zacier 0:0

50e minuut.
Van de Verre onderschept slim de pass. Van de Verre geeft een hoge lob. Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar schiet op doel. Trippier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kantar rent richting de bal. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre met een sublieme pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Van de Verre de bal onder controle te krijgen. Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Trippier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Zacier 0:1

73e minuut.
Daar is Rusu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Secară met een snelle inworp. Cantón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Duy Hiền kopt de bal weg. Temel rent richting de bal. Secară schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Secară is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Van de Verre verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Verre passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Zacier 0:2

89e minuut.
Kantar speelt de bal door. Van de Verre is nu in balbezit. Van de Verre speelt de bal door. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Zacier 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 66%, FC Zacier 34%.
FC ŁOWICZ 2013 - FC Zacier 0:3