Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zacier FC ŁOWICZ 2013
Arcada451 Tactiek 523
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
65.6 gemiddelde waardering 61.4
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Temel met de inworp. Daar is Larrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrosa geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Humala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 0:1

3e minuut.
Szczepek geeft de bal voor. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Cantón speelt de bal door. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre passt de bal met de wreef. Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar schiet op doel. Trippier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 1:1

11e minuut.
Secară passt de bal in één keer door. Dunne met een sublieme pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel. Batatina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 2:1

13e minuut.
Batatina geeft een hoge lob. Van de Verre speelt de bal door. Secară rent richting de bal. Secară geeft een lange en hoge pass. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Trippier bokst de bal weg. Marković is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 3:1

16e minuut.
Jarosik passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Secară geeft een lange en hoge pass. Kantar springt en kopt de bal. Trippier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
van Ewijk met een sublieme pass. Dunne probeert naar een medespeler te passen. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Trippier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szczepek kopt de bal weg. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een hoge lob. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Łazarz kopt de bal weg. Cantón speelt de bal door. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Trippier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 37%, FC ŁOWICZ 2013 63%.
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 4:1

60e minuut.
Łazarz geeft een lange en hoge pass. Batatina kopt de bal weg. Dunne met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Trippier bokst de bal weg.

61e minuut.
Van de Verre geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert van Ewijk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Secară geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kantar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Eberharter passt de bal in één keer door. Dunne speelt de bal door. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft een lange en hoge pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 5:1

73e minuut.
Dunne probeert naar een medespeler te passen. Batatina rent richting de bal. Kantar verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 6:1

74e minuut.
Temel probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Secară zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Verre geeft een hoge lob. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Trippier met een harde bal richting middenveld. Bigalke is nu in balbezit. Cantón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cantón krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Thorsø geeft een hoge lob. Marković heeft problemen om de bal te vangen. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Trippier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 7:1

80e minuut.
Klungelig pakt Larrosa de bal. Temel is nu in balbezit. Temel geeft de bal voor. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Marković geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łazarz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kantar is nu in balbezit. Kantar draait met de bal, schiet en ... Trippier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ghigliani met een sublieme pass. Van de Verre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Ewijk. van Ewijk krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cantón heeft problemen om de bal te vangen. Cantón passt de bal in één keer door. Szczepek rent richting de bal. Kantar verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 35%, FC ŁOWICZ 2013 65%.
FC Zacier - FC ŁOWICZ 2013 7:1