Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Wróblewo City
>433 Tactiek liga
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 55
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Turi geeft een hoge lob. Davidović is nu in balbezit. Davidović speelt de bal door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ludwiczak geeft de bal voor. Vörös probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kervyn de Lettenhove zal de hoekschop nemen. Feith krijgt zijn hoofd ertegen. Vestervig bokst de bal weg. Ludwiczak geeft een hoge lob. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyło maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wojdyło moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wojdyło schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Câţanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kupcik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Câţanu kopt de bal weg. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Wróblewo City 1:0

7e minuut.
Kupcik passt de bal met de wreef. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grygo rent richting de bal. Grygo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Wróblewo City 2:0

14e minuut.
Perozo speelt de bal door. Kervyn de Lettenhove heeft problemen om de bal te vangen. Alemdar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alemdar krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Davidović rent richting de bal. Davidović geeft de bal voor. Pundt is nu in balbezit. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Alemdar passt de bal met de wreef. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Daar is Garić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupcik verovert de bal door een tackle van achteren. Kupcik passt de bal in één keer door. Davidović rent richting de bal. Davidović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kupcik met een sublieme pass. Davidović is nu in balbezit. Davidović met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kupcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Lami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Wróblewo City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 43%, Wróblewo City 57%.
Legion - Wróblewo City 3:0

46e minuut.
Aiftincăi probeert naar een medespeler te passen. Andrikopoulos speelt de bal door. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Wróblewo City 4:0

58e minuut.
Câţanu kopt de bal weg. Grygo rent richting de bal. Perozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perozo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kupcik passt de bal in één keer door. Alemdar met een sublieme pass. Pundt rent richting de bal. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Orimi is nu in balbezit. Ludwiczak maakt een afschuwelijke overtreding. Orimi raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojciulewicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ciemerych geeft de bal voor. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović speelt de bal door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Turi passt de bal met de wreef. Daar is Wojciulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szmateła passt de bal in één keer door. Perozo heeft problemen om de bal te vangen. Perozo met een sublieme pass. Grygo rent richting de bal. Grygo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kervyn de Lettenhove geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciemerych de bal. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi schiet op doel. Vestervig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Wróblewo City 4:1

78e minuut.
Ciemerych heeft problemen om de bal te vangen. Feith bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciemerych krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Turi passt de bal in één keer door. Davidović rent richting de bal. Davidović passt de bal zonder na te denken. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Lami bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 47%, Wróblewo City 53%.
Legion - Wróblewo City 4:1