Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City Legion
liga Tactiek >433
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 60.4
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Wojdyło met een harde bal richting middenveld. Kupcik kopt de bal weg. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:1

7e minuut.
Vörös geeft een hoge lob. Grygo kopt de bal weg. Daar is Pundt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Lami bokst de bal weg.

15e minuut.
Kupcik passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Câţanu passt de bal met de wreef. Davidović rent richting de bal. Davidović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:2

19e minuut.
Ludwiczak onderschept slim de pass. Andrikopoulos is nu in balbezit. Andrikopoulos passt de bal in één keer door. Davidović rent richting de bal. Davidović geeft de bal voor. Lami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Andrikopoulos kopt de bal weg. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo is nu in balbezit. Grygo draait met de bal, schiet en ... Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:3

24e minuut.
Perozo heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu is nu in balbezit. Perozo begaat een overtreding. Câţanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alemdar komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo draait met de bal, schiet en ... Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Câţanu controleert de bal met de borst. Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo draait met de bal, schiet en ... Lami probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Maliszewski speelt de bal door. Davidović rent richting de bal. Davidović passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Davidović probeert naar een medespeler te passen. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar speelt de bal door. Grygo rent richting de bal. Grygo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aiftincăi geeft een lange en hoge pass. Kupcik geeft de bal voor. Grygo kopt de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Davidović is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove begaat een overtreding. Davidović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davidović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grygo maakt een snoekduik en kopt de bal. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 55%, Legion 45%.
Wróblewo City - Legion 0:3

46e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Andrikopoulos met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo geeft een lange en hoge pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:4

52e minuut.
Daar is Feith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feith. Feith krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal met de wreef. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:5

54e minuut.
Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Alemdar speelt de bal door. Davidović met een sublieme pass. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Davidović is nu in balbezit. Davidović passt de bal met de wreef. Grygo rent richting de bal. Grygo haalt uit met een fantastische trap. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. Andrikopoulos met een sublieme pass. Daar is Davidović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidović geeft een lange en hoge pass. Câţanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:6

61e minuut.
Câţanu passt de bal zonder na te denken. Davidović is nu in balbezit. Davidović passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pundt probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alemdar passt de bal in één keer door. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović geeft de bal voor. Grygo is nu in balbezit. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:7

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanz komt het veld opgelopen. Andrikopoulos met de inworp. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - Legion 0:8

74e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal zonder na te denken. Andrikopoulos probeert naar een medespeler te passen. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal in één keer door. Špoljarić rent richting de bal. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 67%, Legion 33%.
Wróblewo City - Legion 0:8