Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos Oks Janowo
Ancyki Tactiek OKS
37% Balbezit 63%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.3 gemiddelde waardering 51.5
zwak Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara geeft een lange en hoge pass. Cociş geeft een lange en hoge pass. Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Padaratz neemt de hoekschop. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia geeft de bal voor. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Padaratz verovert de bal door een tackle van achteren. Padaratz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abutalıbov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutalıbov geeft de bal voor. Holmes Otero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:1

15e minuut.
Cociş speelt de bal door. Holmes Otero heeft problemen om de bal te vangen. Trandafir begaat een overtreding. Trandafir krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Swędera onderschept slim de pass. Padaratz is nu in balbezit. Padaratz geeft een hoge lob. Holmes Otero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:2

19e minuut.
Holmes Otero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Padaratz de bal. Padaratz passt de bal zonder na te denken. Stuppia rent richting de bal. Stuppia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Holmes Otero met een sublieme pass. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz geeft de bal voor. Zgrzęda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cociş geeft een hoge lob. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz geeft de bal voor. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero schiet op doel. Zgrzęda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:3

33e minuut.
Inworp. Cociş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jegliński de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Stuppia verovert de bal door een tackle van achteren. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero schiet op doel. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Trandafir kopt de bal weg. Abutalıbov speelt de bal door. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:4

45e minuut.
Jenei rent richting de bal. Padaratz onderschept slim de pass. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass. Padaratz rent richting de bal. Padaratz schiet op doel. Zgrzęda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 67%, Oks Janowo 33%.
FC Krikos - Oks Janowo 0:4

48e minuut.
Cociş passt de bal met de wreef. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:5

53e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal in één keer door. Bikácsy is nu in balbezit. Holmes Otero onderschept slim de pass. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Herbski rent richting de bal. Swędera verovert de bal door een tackle van achteren. Swędera geeft de bal voor. Piva is nu in balbezit. Piva passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Trandafir geeft de bal voor. Cociş met een snel genomen vrije trap. Piva kopt de bal weg. Padaratz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stuppia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:6

72e minuut.
Cociş rent richting de bal. Cociş passt de bal met de wreef. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:7

74e minuut.
Cociş speelt de bal door. Abutalıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov met een sublieme pass. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Abutalıbov geeft een hoge lob. Holmes Otero heeft problemen om de bal te vangen. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Abutalıbov geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Zgrzęda trapt de bal weg. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia rent richting de bal. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia rent richting de bal. Stuppia draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jegliński de bal. Zgrzęda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stuppia geeft een lange en hoge pass. Basara heeft problemen om de bal te vangen. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:8

81e minuut.
Abutalıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:9

82e minuut.
Csábi is nu in balbezit. Csábi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abutalıbov de bal. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:10

88e minuut.
Cociş geeft de bal voor. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz met een sublieme pass. Stuppia rent richting de bal. Stuppia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Oks Janowo 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 65%, Oks Janowo 35%.
FC Krikos - Oks Janowo 0:11