Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo FC Krikos
OKS Tactiek Ancyki
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 29.1
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen slecht


8e minuut.
Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş geeft een lange en hoge pass. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Abutalıbov geeft een hoge lob. Lendoiro heeft problemen om de bal te vangen. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero schiet op doel. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 1:0

16e minuut.
Padaratz rent richting de bal. Padaratz geeft een lange en hoge pass. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 2:0

19e minuut.
Swędera speelt de bal door. Daar is Padaratz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padaratz passt de bal zonder na te denken. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 3:0

22e minuut.
Holmes Otero geeft een hoge lob. Jegliński rent richting de bal. Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwaśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśny geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Padaratz met een sublieme pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş passt de bal zonder na te denken. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Reyer trapt de bal weg van het doel. Espositiango kopt de bal weg. Umrlić is nu in balbezit. Garnier onderschept slim de pass. Garnier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Holmes Otero probeert naar een medespeler te passen. Cociş is nu in balbezit. Cociş passt de bal met de wreef. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 4:0

39e minuut.
Holmes Otero geeft de bal voor. Jegliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 5:0

43e minuut.
Padaratz heeft problemen om de bal te vangen. Padaratz geeft een lange en hoge pass. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero schiet op doel. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 43%, FC Krikos 57%.
Oks Janowo - FC Krikos 6:0

46e minuut.
Swędera speelt de bal door. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov haalt uit met een fantastische trap. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 7:0

48e minuut.
Piva rent richting de bal. Jenei rent richting de bal. Jenei probeert naar een medespeler te passen. Kwaśny rent richting de bal. Kwaśny geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero schiet op doel. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 8:0

52e minuut.
Abutalıbov passt de bal in één keer door. Cociş is nu in balbezit. Cociş geeft de bal voor. Holmes Otero heeft problemen om de bal te vangen. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. Reyer bokst de bal weg. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Holmes Otero de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Reyer trapt de bal weg. Kubacki rent richting de bal. Cociş maakt een afschuwelijke overtreding. Kubacki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 9:0

58e minuut.
Cociş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov geeft een hoge lob. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel. Holmes Otero probeert de bal aan de voet te houden. Padaratz geeft een hoge lob. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Trandafir probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cociş neemt de hoekschop. Daar is Holmes Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... Reyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cociş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holmes Otero kopt de bal weg. Padaratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padaratz schiet op doel. Jegliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hampel springt en kopt de bal. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duma krijgt een gele kaart. Holmes Otero raakt geblesseerd tijdens het duel. Abutalıbov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 10:0

69e minuut.
Padaratz passt de bal in één keer door. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal met de wreef. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 11:0

70e minuut.
Garnier probeert naar een medespeler te passen. Espositiango is nu in balbezit. Holmes Otero onderschept slim de pass. Hampel is nu in balbezit. Hampel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Cociş met een snelle inworp. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov geeft de bal voor. Hampel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Umrlić geeft een hoge lob. Hampel kopt de bal weg. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - FC Krikos 12:0

74e minuut.
Espositiango passt de bal zonder na te denken. Jegliński is nu in balbezit. Holmes Otero onderschept slim de pass. Holmes Otero schiet op doel. De bal raakt de paal. Padaratz is nu in balbezit. Padaratz geeft de bal voor. Daar is Cociş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero schiet op doel. Reyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Swędera geeft een hoge lob. Cociş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duma de bal. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 29%, FC Krikos 71%.
Oks Janowo - FC Krikos 12:0