Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fresh Apple Sun FC ŁOWICZ 2013
new concept 2 Tactiek 541
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 61.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Soyan is nu in balbezit. Soyan passt de bal met de wreef. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa passt de bal in één keer door. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền springt en kopt de bal. Considine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Considine trapt de bal weg. Jarosik kopt de bal weg. Dubuś controleert de bal met de borst. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Rusu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusu probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC ŁOWICZ 2013 0:1

36e minuut.
Mesa maakt een snoekduik en kopt de bal. Eldeviren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korol is nu in balbezit. Korol geeft een hoge lob. Mesa maakt een snoekduik en kopt de bal. Trippier bokst de bal weg.

41e minuut.
Eldeviren kopt de bal weg. Giegerich heeft problemen om de bal te vangen. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Trippier met een sublieme pass. Hermes met een sublieme pass. Soyan is nu in balbezit. Tolaz rent richting de bal. Tolaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fresh Apple Sun - FC ŁOWICZ 2013 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 55%, FC ŁOWICZ 2013 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fresh Apple Sun - FC ŁOWICZ 2013 1:1

56e minuut.
Duy Hiền is nu in balbezit. Beffort legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duy Hiền is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarosik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - FC ŁOWICZ 2013 1:2

61e minuut.
Dankó geeft een lange en hoge pass. Szczepek probeert de bal aan de voet te houden. Tolaz speelt de bal door. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
van Ewijk kopt de bal weg. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dexue onderschept slim de pass. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek begaat een overtreding. Tolaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tolaz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Tolaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolaz met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fresh Apple Sun - FC ŁOWICZ 2013 2:2

88e minuut.
Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś speelt de bal door. Hermes probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 49%, FC ŁOWICZ 2013 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fresh Apple Sun - FC ŁOWICZ 2013 2:2