Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zacier Duma Wróblewa
Arcada451 Tactiek Toudi
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 56.1
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Van de Verre met een sublieme pass. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón passt de bal zonder na te denken. Secară rent richting de bal. Secară geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Eberharter heeft problemen om de bal te vangen. Eberharter passt de bal in één keer door. Van de Verre speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Secară geeft de bal voor. Mefikowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Allella is nu in balbezit. Topić onderschept slim de pass. Topić speelt de bal door. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cantón is nu in balbezit. Cantón passt de bal met de wreef. Karikas probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter geeft een hoge lob. Padylinas is nu in balbezit. Kantar onderschept slim de pass. Kantar schiet op doel. Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Secară rent richting de bal. Secară geeft een lange en hoge pass. Vierikko heeft problemen om de bal te vangen. Kantar is nu in balbezit. Kantar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Duma Wróblewa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 36%, Duma Wróblewa 64%.
FC Zacier - Duma Wróblewa 1:0

48e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Daar is Eberharter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberharter geeft de bal voor. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Eberharter passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Duma Wróblewa 2:0

52e minuut.
Cantón met een sublieme pass. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre passt de bal met de wreef. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Duma Wróblewa 3:0

69e minuut.
Inworp. Eberharter met een snelle inworp. Van de Verre geeft de bal voor. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mefikowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Duma Wróblewa 4:0

87e minuut.
Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón passt de bal zonder na te denken. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Eberharter geeft een hoge lob. Daar is Topić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gugusiewicz geeft de bal voor. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter geeft een lange en hoge pass. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 39%, Duma Wróblewa 61%.
FC Zacier - Duma Wróblewa 4:0