Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zacier Wróblewo City
Arcada451 Tactiek liga
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.2 gemiddelde waardering 56
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Allella kopt de bal weg. Secară geeft de bal voor. Pundt heeft problemen om de bal te vangen. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal met de wreef. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre geeft een hoge lob. Kantar springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Secară geeft de bal voor. Wojdyło kopt de bal weg. Eberharter geeft een lange en hoge pass. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Wróblewo City 1:0

17e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Eberharter passt de bal in één keer door. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre geeft de bal voor. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lami trapt de bal weg van het doel. Van de Verre kopt de bal weg. Klungelig pakt Cantón de bal. Cantón geeft de bal voor. Kantar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Secară heeft problemen om de bal te vangen. Secară geeft de bal voor. Kantar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cantón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van de Verre de bal. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Wróblewo City 2:0

44e minuut.
Łazarz passt de bal met de wreef. Van de Verre is nu in balbezit. Perozo is nu in balbezit. Kantar onderschept slim de pass. Kantar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Wróblewo City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 30%, Wróblewo City 70%.
FC Zacier - Wróblewo City 3:0

52e minuut.
Eberharter kopt de bal weg. Wojdyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar verovert de bal door een tackle van achteren. Kantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Wróblewo City 4:0

56e minuut.
Łazarz met een sublieme pass. Cantón is nu in balbezit. Cantón met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Špoljarić rent richting de bal. Kantar begaat een overtreding. Špoljarić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pundt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Allella kopt de bal weg. Secară geeft een hoge lob. Kantar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pundt geeft een hoge lob. Łazarz is nu in balbezit. Orimi begaat een overtreding. Orimi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Špoljarić de bal. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre passt de bal met de wreef. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Špoljarić met een sublieme pass. Feith rent richting de bal. Secară schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Secară krijgt een gele kaart. Feith wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Perozo probeert naar een medespeler te passen. Van de Verre met een sublieme pass. Klungelig pakt Kantar de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Perozo geeft een hoge lob. Inworp. Eberharter met de inworp. Cantón is nu in balbezit. Cantón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 39%, Wróblewo City 61%.
FC Zacier - Wróblewo City 4:0