Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oks Janowo Fresh Apple Sun
OKS Tactiek new concept 2
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padaratz met de inworp. Abutalıbov rent richting de bal. Abutalıbov geeft een lange en hoge pass. Holmes Otero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Giegerich speelt de bal door. Soyan speelt de bal door. Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz draait met de bal, schiet en ... Baziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:1

11e minuut.
Giegerich speelt de bal door. Soyan met een sublieme pass. Tolaz is nu in balbezit. Tolaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:2

19e minuut.
Kapeć geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soyan met een snelle inworp. Giegerich rent richting de bal. Giegerich geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Swędera de bal. Tolaz rent richting de bal. Tolaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:3

28e minuut.
Cociş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abutalıbov is nu in balbezit. Abutalıbov passt de bal in één keer door. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Hermes passt de bal zonder na te denken. Korol heeft problemen om de bal te vangen. Korol passt de bal in één keer door. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich geeft een lange en hoge pass. Baziak bokst de bal weg. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:4

34e minuut.
Cociş met de inworp. Abutalıbov speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Cociş geeft een lange en hoge pass. Hampel maakt een snoekduik en kopt de bal. Considine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belka de bal. Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Belka passt de bal in één keer door. Mesa rent richting de bal. Kapeć maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kapeć naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 63%, Fresh Apple Sun 37%.
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:4

49e minuut.
Soyan onderschept slim de pass. Bociek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Soyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mesa maakt een snoekduik en kopt de bal. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Tolaz is nu in balbezit. Tolaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:5

56e minuut.
Giegerich rent richting de bal. Giegerich geeft een lange en hoge pass. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Mesa draait met de bal, schiet en ... Baziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:6

64e minuut.
Soyan geeft de bal voor. Mesa kopt de bal weg. Bociek probeert de bal aan de voet te houden. Tolaz is nu in balbezit. Tolaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dexue geeft een lange en hoge pass. Mesa is nu in balbezit. Swędera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Swędera krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tolaz kopt de bal weg. Mesa is nu in balbezit. Swędera verovert de bal door een tackle van achteren. Swędera probeert naar een medespeler te passen. Hermes geeft de bal voor. Baziak bokst de bal weg.

76e minuut.
Umrlić verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich onderschept slim de pass. Giegerich geeft een hoge lob. Mesa krijgt zijn hoofd ertegen. Baziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:7

83e minuut.
Abutalıbov is nu in balbezit. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero geeft een hoge lob. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Cociş met een snelle inworp. Abutalıbov met een sublieme pass. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Giegerich met een sublieme pass. Tolaz rent richting de bal. Tolaz passt de bal met de wreef. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oks Janowo 59%, Fresh Apple Sun 41%.
Oks Janowo - Fresh Apple Sun 0:8