Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŁOWICZ 2013 FC Krikos
541 Tactiek Ancyki
70% Balbezit 30%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 28.7
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Jenei geeft de bal voor. Rusu rent richting de bal. Rusu passt de bal in één keer door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Wenjing is nu in balbezit. van Ewijk rent richting de bal. van Ewijk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Larrosa de bal. Larrosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Wenjing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjing met een sublieme pass. van Ewijk is nu in balbezit. van Ewijk geeft de bal voor. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 1:0

9e minuut.
Herbski passt de bal zonder na te denken. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 2:0

21e minuut.
Piva kopt de bal weg. Batatina is nu in balbezit. Jarosik speelt de bal door. van Ewijk rent richting de bal. van Ewijk geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda bokst de bal weg.

23e minuut.
Szczepek onderschept slim de pass. Szczepek geeft een lange en hoge pass. Piva heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Daar is Wenjing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenei is nu in balbezit. Wenjing verovert de bal door een tackle van achteren. Wenjing geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 3:0

27e minuut.
Csábi passt de bal zonder na te denken. Szczepek probeert naar een medespeler te passen. Temel probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Duy Hiền, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 4:0

32e minuut.
van Ewijk is nu in balbezit. van Ewijk passt de bal in één keer door. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 5:0

37e minuut.
Wenjing passt de bal zonder na te denken. van Ewijk is nu in balbezit. van Ewijk geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 6:0

40e minuut.
Temel speelt de bal door. Wenjing heeft problemen om de bal te vangen. Wenjing probeert naar een medespeler te passen. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Temel neemt de hoekschop. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 25%, FC Krikos 75%.
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 6:0

46e minuut.
Csábi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trandafir de bal. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel. Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 7:0

48e minuut.
van Ewijk geeft een hoge lob. Csábi kopt de bal weg. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Larrosa kopt de bal weg. Daar is Csábi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Trandafir probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 8:0

51e minuut.
Jarosik rent richting de bal. Jarosik passt de bal in één keer door. Temel is nu in balbezit. Temel geeft een hoge lob. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 9:0

60e minuut.
Jarosik kopt de bal weg. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa passt de bal in één keer door. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 10:0

66e minuut.
Wenjing heeft problemen om de bal te vangen. Wenjing probeert naar een medespeler te passen. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk geeft de bal voor. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 11:0

69e minuut.
Duy Hiền kan de bal niet met de borst controleren. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Garnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier probeert naar een medespeler te passen. Szczepek probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Temel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 12:0

76e minuut.
Basara kopt de bal weg. Temel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csábi. Csábi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Wenjing probeert naar een medespeler te passen. van Ewijk rent richting de bal. van Ewijk geeft een hoge lob. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Jegliński met een harde bal richting middenveld. Temel kopt de bal weg. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wenjing passt de bal in één keer door. van Ewijk is nu in balbezit. van Ewijk geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 13:0

89e minuut.
Eldeviren met een sublieme pass. Wenjing rent richting de bal. Wenjing passt de bal met de wreef. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 16%, FC Krikos 84%.
FC ŁOWICZ 2013 - FC Krikos 13:0