Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos FC ŁOWICZ 2013
Ancyki Tactiek 523
31% Balbezit 69%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
28.2 gemiddelde waardering 56.6
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Duy Hiền met een sublieme pass. Bigalke is nu in balbezit. Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik geeft de bal voor. Duy Hiền maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Lendoiro speelt de bal door. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel begaat een overtreding. Temel krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Larrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrosa speelt de bal door. Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Duy Hiền springt en kopt de bal. Duma probeert de bal aan de voet te houden. Kubacki is nu in balbezit. Larrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Larrosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa passt de bal met de wreef. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:1

17e minuut.
Hârleşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Jenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:2

19e minuut.
Larrosa passt de bal met de wreef. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel geeft de bal voor. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:3

27e minuut.
Jarosik rent richting de bal. Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:4

29e minuut.
Piva rent richting de bal. Wenjing geeft een hoge lob. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:5

34e minuut.
Larrosa onderschept slim de pass. Larrosa passt de bal zonder na te denken. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:6

36e minuut.
Jarosik passt de bal zonder na te denken. Wenjing speelt de bal door. Bigalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bigalke de bal. Bigalke schiet op doel. Reyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bigalke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lendoiro de bal. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:7

43e minuut.
Larrosa rent richting de bal. Larrosa passt de bal zonder na te denken. Piva rent richting de bal. Bigalke verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jegliński met een harde bal richting middenveld. Larrosa kopt de bal weg. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 78%, FC ŁOWICZ 2013 22%.
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:8

49e minuut.
Lendoiro rent richting de bal. Larrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Larrosa geeft een hoge lob. Bigalke rent richting de bal. Bigalke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:9

50e minuut.
Piva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hârleşteanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Jenei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trippier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Bigalke geeft een hoge lob. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền passt de bal met de wreef. Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarosik is nu in balbezit. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Reyer met een harde bal richting middenveld. Temel kopt de bal weg. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Reyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:10

58e minuut.
Bigalke passt de bal met de wreef. Wenjing rent richting de bal. Wenjing passt de bal met de wreef. Bigalke is nu in balbezit. Bigalke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
van Ewijk rent richting de bal. van Ewijk geeft een lange en hoge pass. Daar is Jegliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigalke rent richting de bal. Bigalke draait met de bal, schiet en ... Reyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigalke rent richting de bal. Bigalke geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:11

65e minuut.
Garnier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rusu neemt vlug de vrije trap. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa schiet op doel. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bigalke rent richting de bal. Bigalke probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wenjing probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bigalke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjing geeft een hoge lob. Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Reyer bokst de bal weg. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:12

75e minuut.
Christovasilis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rusu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marković komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bigalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalke met een sublieme pass. Christovasilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christovasilis schiet op doel. Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:13

86e minuut.
Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa haalt uit met een fantastische trap. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bigalke rent richting de bal. Bigalke geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Christovasilis is nu in balbezit. Christovasilis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 72%, FC ŁOWICZ 2013 28%.
FC Krikos - FC ŁOWICZ 2013 0:14