Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion Duma Wróblewa
>433 Tactiek Toudi
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 55.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Davidović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidović geeft een lange en hoge pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Duma Wróblewa 1:0

4e minuut.
Alemdar kopt de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Grygo rent richting de bal. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Duma Wróblewa 2:0

5e minuut.
Daar is Ropoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diarra probeert naar een medespeler te passen. Gugusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câţanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Davidović rent richting de bal. Davidović passt de bal in één keer door. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Duma Wróblewa 3:0

16e minuut.
Daar is Alemdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemdar passt de bal in één keer door. Davidović is nu in balbezit. Davidović geeft de bal voor. Câţanu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Davidović zal de hoekschop nemen. Câţanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turi is nu in balbezit. Leśko verovert de bal door een tackle van achteren. Leśko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Padylinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu speelt de bal door. Davidović rent richting de bal. Davidović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sanz is nu in balbezit. Sanz geeft een lange en hoge pass. Padylinas heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Davidović is nu in balbezit. Davidović passt de bal met de wreef. Alemdar speelt de bal door. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Topić rent richting de bal. Topić passt de bal zonder na te denken. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko draait met de bal, schiet en ... Vestervig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sanz passt de bal zonder na te denken. Davidović is nu in balbezit. Davidović geeft een lange en hoge pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 42%, Duma Wróblewa 58%.
Legion - Duma Wróblewa 3:0

46e minuut.
Ştefan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vierikko heeft problemen om de bal te vangen. Padylinas is nu in balbezit. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Duma Wróblewa 4:0

54e minuut.
Davidović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diarra. Davidović raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanz met een snel genomen vrije trap. Câţanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ştefan rent richting de bal. Ştefan geeft een lange en hoge pass. Gugusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vierikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan passt de bal in één keer door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Davidović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanz rent richting de bal. Sanz geeft een lange en hoge pass. Câţanu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Duma Wróblewa 5:0

65e minuut.
Ropoša is nu in balbezit. Turi onderschept slim de pass. Turi speelt de bal door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojciulewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Ştefan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padylinas maakt een afschuwelijke overtreding. Ştefan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kupcik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Câţanu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Antoniotti rent richting de bal. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik passt de bal zonder na te denken. Antoniotti kan de bal niet met de borst controleren. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vestervig bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Diarra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Topić de bal. Topić passt de bal in één keer door. Leśko rent richting de bal. Leśko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Davidović geeft een hoge lob. Vierikko kopt de bal weg. Topić met een sublieme pass. Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 38%, Duma Wróblewa 62%.
Legion - Duma Wróblewa 5:0