Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fresh Apple Sun Wróblewo City
new concept 2 Tactiek liga
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi passt de bal in één keer door. Křivka is nu in balbezit. Křivka draait met de bal, schiet en ... Considine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Křivka de bal. Beffort bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka onderschept slim de pass. Křivka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Beffort geeft een hoge lob. Korol rent richting de bal. Korol met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Křivka kopt de bal weg. Dubuś is nu in balbezit. Feith verovert de bal door een tackle van achteren. Feith haalt uit met een fantastische trap. Considine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fresh Apple Sun - Wróblewo City 0:1

21e minuut.
Špoljarić onderschept slim de pass. Špoljarić met een sublieme pass. Perozo is nu in balbezit. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Křivka is nu in balbezit. Feith is nu in balbezit. Orimi rent richting de bal. Orimi haalt uit met een fantastische trap. Considine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi met een sublieme pass. Křivka rent richting de bal. Feith rent richting de bal. Feith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kervyn de Lettenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol speelt de bal door. Tolaz rent richting de bal. Tolaz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hermes passt de bal in één keer door. Soyan is nu in balbezit. Soyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korol de bal. Korol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kervyn de Lettenhove met de inworp. Orimi is nu in balbezit. Orimi geeft een lange en hoge pass. Křivka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 54%, Wróblewo City 46%.
Fresh Apple Sun - Wróblewo City 0:1

47e minuut.
Dankó probeert naar een medespeler te passen. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol geeft de bal voor. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Lami bokst de bal weg.

50e minuut.
Feith kopt de bal weg. Beffort is nu in balbezit. Beffort probeert naar een medespeler te passen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś geeft een lange en hoge pass. Perozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wojdyło onderschept slim de pass. Wojdyło met een sublieme pass. Soyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyan geeft een hoge lob. Tolaz krijgt zijn hoofd ertegen. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lami met een sublieme pass. Beffort kopt de bal weg. Soyan geeft de bal voor. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Soyan passt de bal met de wreef. Korol probeert naar een medespeler te passen. Giegerich met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel. Lami bokst de bal weg.

76e minuut.
Křivka passt de bal zonder na te denken. Soyan probeert naar een medespeler te passen. Tolaz rent richting de bal. Giegerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giegerich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol passt de bal met de wreef. Giegerich geeft een lange en hoge pass. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tolaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaz haalt uit met een fantastische trap. Pundt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Lami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fresh Apple Sun 37%, Wróblewo City 63%.
Fresh Apple Sun - Wróblewo City 0:1