Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zacier Oks Janowo
Arcada451 Tactiek OKS
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Thorsø onderschept slim de pass. Thorsø geeft de bal voor. Eberharter rent richting de bal. Eberharter draait met de bal, schiet en ... Baziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Cantón passt de bal zonder na te denken. Karikas is nu in balbezit. Karikas geeft de bal voor. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter schiet op doel. Baziak bokst de bal weg.

10e minuut.
Bociek onderschept slim de pass. Bociek geeft een lange en hoge pass. Van de Verre kopt de bal weg. Secară heeft problemen om de bal te vangen. Secară schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karikas met een snelle inworp. Van de Verre is nu in balbezit. Van de Verre geeft een lange en hoge pass. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Swędera bereikt de bal nog maar net als eerste. Swędera passt de bal in één keer door. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Karikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karikas schiet op doel. Baziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abutalıbov passt de bal zonder na te denken. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsø maakt een afschuwelijke overtreding. Thorsø krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Dunne passt de bal in één keer door. Van de Verre is nu in balbezit. Van de Verre passt de bal met de wreef. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter haalt uit met een fantastische trap. Baziak bokst de bal weg.

25e minuut.
Karikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karikas passt de bal in één keer door. Dunne speelt de bal door. Secară geeft de bal voor. Eberharter maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

29e minuut.
Dunne probeert naar een medespeler te passen. Cantón probeert naar een medespeler te passen. Van de Verre geeft een hoge lob. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Thorsø controleert de bal met de borst. Hampel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel passt de bal zonder na te denken. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Van de Verre onderschept slim de pass. Van de Verre speelt de bal door. Cantón geeft de bal voor. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter haalt uit met een fantastische trap. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Van de Verre speelt de bal door. Cantón probeert naar een medespeler te passen. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter haalt uit met een fantastische trap. Baziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Oks Janowo 1:0

44e minuut.
Cantón met een sublieme pass. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre passt de bal met de wreef. Eberharter rent richting de bal. Eberharter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 22%, Oks Janowo 78%.
FC Zacier - Oks Janowo 1:0

47e minuut.
Van de Verre passt de bal zonder na te denken. Dunne met een sublieme pass. Cantón met een sublieme pass. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Oks Janowo 2:0

51e minuut.
Allella verovert de bal door een tackle van achteren. Allella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Swędera de bal. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Secară probeert naar een medespeler te passen. Cantón geeft een lange en hoge pass. Bociek heeft problemen om de bal te vangen. Eberharter rent richting de bal. Eberharter draait met de bal, schiet en ... Baziak bokst de bal weg.

53e minuut.
Karikas heeft problemen om de bal te vangen. Karikas passt de bal met de wreef. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară haalt uit met een fantastische trap. Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Oks Janowo 3:0

55e minuut.
Secară speelt de bal door. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre speelt de bal door. Eberharter rent richting de bal. Eberharter draait met de bal, schiet en ... Baziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eberharter rent richting de bal. Eberharter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Oks Janowo 4:0

57e minuut.
Secară rent richting de bal. Secară probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eberharter de bal. Eberharter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Oks Janowo 5:0

63e minuut.
Karikas geeft een hoge lob. Eberharter krijgt zijn hoofd ertegen. Secară rent richting de bal. Secară geeft een lange en hoge pass. Eberharter springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Cantón geeft de bal voor. Wójcicki kopt de bal weg. Karikas geeft de bal voor. Eberharter rent richting de bal. Eberharter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Secară is nu in balbezit. Secară geeft de bal voor. Cociş met een sublieme pass. Klungelig pakt Holmes Otero de bal. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap. Humala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cantón verovert de bal door een tackle van achteren. Cantón met een sublieme pass. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre geeft een hoge lob. Eberharter maakt een snoekduik en kopt de bal. Baziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Cantón speelt de bal door. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre passt de bal in één keer door. Eberharter rent richting de bal. Eberharter schiet op doel. Baziak bokst de bal weg.

88e minuut.
Baziak speelt de bal door. Van de Verre kopt de bal weg. Karikas rent richting de bal. Karikas geeft een lange en hoge pass. Secară springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zacier - Oks Janowo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zacier 24%, Oks Janowo 76%.
FC Zacier - Oks Janowo 6:0