Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion FC ŁOWICZ 2013
>433 Tactiek 541
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Alemdar geeft een hoge lob. van Ewijk kopt de bal weg. Daar is Eldeviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Andrikopoulos met een sublieme pass. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefan is nu in balbezit. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. Trippier bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Eldeviren rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - FC ŁOWICZ 2013 1:0

9e minuut.
van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenjing met een snelle inworp. van Ewijk is nu in balbezit. van Ewijk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion - FC ŁOWICZ 2013 1:1

20e minuut.
Câţanu passt de bal in één keer door. Davidović rent richting de bal. Davidović geeft een hoge lob. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - FC ŁOWICZ 2013 2:1

34e minuut.
Klungelig pakt Andrikopoulos de bal. Andrikopoulos geeft de bal voor. Câţanu is nu in balbezit. Davidović rent richting de bal. Davidović schiet op doel. Trippier bokst de bal weg.

37e minuut.
Jarosik rent richting de bal. Jarosik passt de bal in één keer door. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Turi rent richting de bal. Turi geeft een lange en hoge pass. Davidović met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Wenjing verovert de bal door een tackle van achteren. van Ewijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik begaat een overtreding. Kupcik krijgt een gele kaart.

45e minuut.
van Ewijk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Ewijk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Temel zal de hoekschop nemen. Duy Hiền springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 42%, FC ŁOWICZ 2013 58%.
Legion - FC ŁOWICZ 2013 2:1

49e minuut.
Wenjing bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ewijk is nu in balbezit. Wenjing probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền schiet op doel. Vestervig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Andrikopoulos speelt de bal door. Davidović is nu in balbezit. Davidović met een sublieme pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - FC ŁOWICZ 2013 3:1

61e minuut.
Inworp. Wojciulewicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Câţanu stond buitenspel. Maliszewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Larrosa kopt de bal weg. van Ewijk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turi. Turi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović speelt de bal door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Trippier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - FC ŁOWICZ 2013 4:1

84e minuut.
Portales komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Marković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 56%, FC ŁOWICZ 2013 44%.
Legion - FC ŁOWICZ 2013 4:1