Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos Duma Wróblewa
Ancyki Tactiek Toudi
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
29.5 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


7e minuut.
Padylinas verovert de bal door een tackle van achteren. Padylinas speelt de bal door. Topić probeert naar een medespeler te passen. Antoniotti rent richting de bal. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:1

11e minuut.
Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugueta probeert naar een medespeler te passen. Piva heeft problemen om de bal te vangen. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Leśko rent richting de bal. Leśko draait met de bal, schiet en ... Piva probeert de bal aan de voet te houden. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Topić passt de bal in één keer door. Diarra is nu in balbezit. Diarra passt de bal met de wreef. Leśko is nu in balbezit. Leśko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:2

32e minuut.
Padylinas geeft een hoge lob. Diarra kopt de bal weg. Ropoša is nu in balbezit. Ropoša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:3

34e minuut.
Topić rent richting de bal. Topić geeft een lange en hoge pass. Antoniotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:4

37e minuut.
Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra speelt de bal door. Ropoša rent richting de bal. Ropoša draait met de bal, schiet en ... Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:5

38e minuut.
Topić passt de bal met de wreef. Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti passt de bal in één keer door. Leśko rent richting de bal. Leśko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:6

42e minuut.
Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić geeft de bal voor. Antoniotti kopt de bal weg. Daar is Leśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Padylinas onderschept slim de pass. Padylinas met een sublieme pass. Topić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leśko rent richting de bal. Leśko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Topić geeft een hoge lob. Leśko kopt de bal weg. Antoniotti controleert de bal met de borst. Antoniotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 69%, Duma Wróblewa 31%.
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:6

47e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trandafir. Leśko raakt geblesseerd tijdens het duel. Mugueta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bikácsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:7

49e minuut.
Antoniotti kopt de bal weg. Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko schiet op doel. Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:8

53e minuut.
Padylinas met de inworp. Antoniotti rent richting de bal. Antoniotti passt de bal zonder na te denken. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko schiet op doel. Reyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Mugueta met een sublieme pass. Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra passt de bal in één keer door. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Piva kopt de bal weg. Daar is Bikácsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśko is nu in balbezit. Leśko schiet op doel. Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:9

64e minuut.
Reyer probeert naar een medespeler te passen. Topić controleert de bal met de borst. Topić geeft een hoge lob. Leśko rent richting de bal. Leśko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:10

65e minuut.
Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić passt de bal zonder na te denken. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko haalt uit met een fantastische trap. Reyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:11

68e minuut.
Daar is Kubacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro rent richting de bal. Antoniotti verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mefikowicz met een harde bal richting middenveld. Diarra kopt de bal weg. Ropoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropoša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:12

74e minuut.
Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft een hoge lob. Daar is Antoniotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniotti schiet op doel. Reyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:13

79e minuut.
Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti heeft problemen om de bal te vangen. Antoniotti passt de bal met de wreef. Leśko is nu in balbezit. Leśko draait met de bal, schiet en ... Reyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Bikácsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarra onderschept slim de pass. Diarra geeft de bal voor. Daar is Ropoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropoša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Jegliński geeft een lange en hoge pass. Kubacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topić met een sublieme pass. Antoniotti rent richting de bal. Antoniotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Diarra onderschept slim de pass. Diarra passt de bal in één keer door. Leśko rent richting de bal. Leśko draait met de bal, schiet en ... Reyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:14

88e minuut.
Daar is Kwaśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniotti is nu in balbezit. Kubacki speelt de bal door. Leśko rent richting de bal. Leśko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Antoniotti de bal. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 78%, Duma Wróblewa 22%.
FC Krikos - Duma Wróblewa 0:15