Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Rossoneri TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS
442ole Tactiek 442wysobr
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Mago rent richting de bal. Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś geeft een lange en hoge pass. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Popielarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samarakos met de inworp. Eldemir geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Samarakos geeft een hoge lob. Daar is Jarosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jarosiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarosiński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lubaszewski bokst de bal weg.

12e minuut.
Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos geeft een lange en hoge pass. Krukowiecki met een sublieme pass. Faden heeft problemen om de bal te vangen. Faden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popielarz met de inworp. Scordo is nu in balbezit. Scordo geeft een lange en hoge pass. Mago krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Knizia speelt de bal door. Kesman kopt de bal weg. Piękoś probeert naar een medespeler te passen. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago haalt uit met een fantastische trap. Knizia bokst de bal weg.

19e minuut.
Eldemir passt de bal zonder na te denken. Samarakos probeert naar een medespeler te passen. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Lubaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp met een sublieme pass. Klungelig pakt Krukowiecki de bal. Krukowiecki geeft een hoge lob. Mago springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Scordo heeft problemen om de bal te vangen. Scordo probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel. Knizia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 48%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Rossoneri - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:0

55e minuut.
Boniecki probeert naar een medespeler te passen. Mago is nu in balbezit. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Mago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 1:0

64e minuut.
Piękoś geeft de bal voor. Mentorski is nu in balbezit. Cárdenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Eldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Eldemir geeft de bal voor. Faden is nu in balbezit. Faden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kesman verovert de bal door een tackle van achteren. Kesman passt de bal in één keer door. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś geeft een hoge lob. Cárdenas springt en kopt de bal. Knizia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Krukowiecki speelt de bal door. Scordo is nu in balbezit. Scordo probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 43%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 57%.
Forza Rossoneri - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 1:0