Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellaFlush mirass
test Tactiek lsh
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
44.7 gemiddelde waardering 60.2
good Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Lunardelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Marquini ... Strafschop! Boni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palomón zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Brizzolari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese passt de bal zonder na te denken. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - mirass 0:1

5e minuut.
Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón rent richting de bal. Crainic verovert de bal door een tackle van achteren. Crainic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Butlewski passt de bal zonder na te denken. bij den Brouwer rent richting de bal. Paliga verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga schiet op doel. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Psikuta geeft een lange en hoge pass. Boni rent richting de bal. Boni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - mirass 0:2

26e minuut.
Fuentes passt de bal zonder na te denken. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga schiet op doel. Brizzolari probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón passt de bal zonder na te denken. Genovese is nu in balbezit. Genovese geeft een hoge lob. Paliga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - mirass 0:3

33e minuut.
Palomón is nu in balbezit. Palomón passt de bal in één keer door. Boni rent richting de bal. Boni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - mirass 0:4

41e minuut.
Crăcan kopt de bal weg. Daar is Palomón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomón passt de bal met de wreef. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 72%, mirass 28%.
HellaFlush - mirass 0:4

48e minuut.
Palomón rent richting de bal. Palomón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Genovese de bal. Boni rent richting de bal. Boni schiet op doel. Brizzolari bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Genovese met de inworp. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butlewski de bal. Butlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Sazon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazon passt de bal zonder na te denken. Butlewski is nu in balbezit. Butlewski geeft een hoge lob. Boni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Butlewski onderschept slim de pass. Butlewski passt de bal in één keer door. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - mirass 0:5

72e minuut.
Genovese rent richting de bal. Genovese geeft een lange en hoge pass. Palomón is nu in balbezit. Paliga is nu in balbezit. Paliga schiet op doel. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Dan heeft problemen om de bal te vangen. Sazon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heytens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crainic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Butlewski met een sublieme pass. bij den Brouwer rent richting de bal. Paliga onderschept slim de pass. Palomón is nu in balbezit. Palomón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Butlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga onderschept slim de pass. Paliga geeft een hoge lob. Boni springt en kopt de bal. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Brizzolari trapt de bal weg van het doel. Fuentes kopt de bal weg. Daar is Boni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boni haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Paliga rent richting de bal. Paliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - mirass 0:6

88e minuut.
Marquini geeft de bal voor. Daar is bij den Brouwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boni rent richting de bal. Boni schiet op doel. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - mirass 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 66%, mirass 34%.
HellaFlush - mirass 0:7