Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mirass HellaFlush
lsh Tactiek test
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
60.3 gemiddelde waardering 44.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


4e minuut.
Opaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Opaliński met een sublieme pass. Boni is nu in balbezit. Boni draait met de bal, schiet en ... Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 1:0

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brizzolari niet meer kan verder spelen. Rżany komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Butlewski geeft een hoge lob. Crăcan rent richting de bal. Boni geeft een hoge lob. Palomón springt en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
bij den Brouwer trapt de bal weg. Crăcan kopt de bal weg. Daar is bij den Brouwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 2:0

11e minuut.
Sabella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butlewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacPheidiran. MacPheidiran krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sazon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Crainic de bal onder controle te krijgen. Opaliński kopt de bal weg. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan met een sublieme pass. Boni is nu in balbezit. Boni haalt uit met een fantastische trap. Rżany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rżany met een harde bal richting middenveld. Butlewski kopt de bal weg. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sabella rent richting de bal. Butlewski onderschept slim de pass. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Rżany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 3:0

27e minuut.
Crainic is nu in balbezit. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft een hoge lob. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón draait met de bal, schiet en ... Rżany bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 4:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Psikuta geeft de bal voor. Dan rent richting de bal. Dan schiet op doel. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Maska geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fulcheri stond buitenspel. Herbin neemt vlug de vrije trap. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 5:0

34e minuut.
bij den Brouwer is nu in balbezit. Opaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Opaliński passt de bal in één keer door. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel. Rżany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
bij den Brouwer kopt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Lunardelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunardelli krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Crainic is nu in balbezit. Fuentes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crainic raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Crainic neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 29%, HellaFlush 71%.
mirass - HellaFlush 5:1

50e minuut.
bij den Brouwer rent richting de bal. bij den Brouwer geeft een hoge lob. Boni is nu in balbezit. Boni draait met de bal, schiet en ... Rżany probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 6:1

55e minuut.
Maska geeft een hoge lob. Dan is nu in balbezit. Fuentes begaat een overtreding. Dan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Maska passt de bal met de wreef. Lunardelli geeft de bal voor. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 6:2

61e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan geeft de bal voor. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón draait met de bal, schiet en ... Rżany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 7:2

64e minuut.
Boni heeft problemen om de bal te vangen. Lunardelli is nu in balbezit. Boni verovert de bal door een tackle van achteren. Boni schiet op doel. Rżany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 8:2

67e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan geeft een hoge lob. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni schiet op doel. Rżany maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Butlewski passt de bal zonder na te denken. Opaliński rent richting de bal. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel. Rżany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - HellaFlush 9:2

83e minuut.
Marquini met een snelle inworp. Crăcan rent richting de bal. Met opzet legt Lunardelli zijn tegenspeler op de grond. Lunardelli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 50%, HellaFlush 50%.
mirass - HellaFlush 9:2