Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Colchoneros KS Rybnik
Colcho Tactiek 1
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Syrovátka schiet op doel. Szyszka rent richting de bal. Scicluna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szyszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szyszka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - KS Rybnik 1:0

6e minuut.
Daar is Scicluna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyszka is nu in balbezit. Cubino is nu in balbezit. Cubino schiet op doel. Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka geeft de bal voor. Scicluna probeert de bal met de borst te controleren. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - KS Rybnik 2:0

11e minuut.
Scicluna probeert naar een medespeler te passen. Araque rent richting de bal. Otřísal met een sublieme pass. Langlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Syrovátka speelt de bal door. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa passt de bal in één keer door. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - KS Rybnik 3:0

17e minuut.
Langlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlo passt de bal in één keer door. Syrovátka speelt de bal door. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Exner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft een hoge lob. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Falanga onderschept slim de pass. Falanga speelt de bal door. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft een hoge lob. Jackson probeert de bal met de borst te controleren. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka schiet op doel. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - KS Rybnik 4:0

38e minuut.
Daar is Mesquita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesquita met een sublieme pass. Arsenie rent richting de bal. Szyszka onderschept slim de pass. Szyszka schiet op doel. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Scicluna heeft problemen om de bal te vangen. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka schiet op doel. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - KS Rybnik 5:0

43e minuut.
Mainaky met een sublieme pass. Mesquita met een sublieme pass. Arsenie rent richting de bal. Falanga onderschept slim de pass. Falanga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - KS Rybnik 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 20%, KS Rybnik 80%.
Los Colchoneros - KS Rybnik 6:0

46e minuut.
Farinha komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Scicluna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Farinha de bal. Falanga geeft een hoge lob. Szyszka rent richting de bal. Szyszka schiet op doel. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Syrovátka passt de bal zonder na te denken. Cubino probeert de bal met de borst te controleren. Galea is nu in balbezit. Cubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - KS Rybnik 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 30%, KS Rybnik 70%.
Los Colchoneros - KS Rybnik 7:0