Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rybnik Los Colchoneros
1 Tactiek Colcho
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten formidable
adequate Passen formidable
good Verdedigen very good


2e minuut.
Galea kopt de bal weg. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scicluna. Scicluna krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ayoroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Araque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araque geeft de bal voor. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Scicluna de bal. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Langlo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Syrovátka de bal. Syrovátka passt de bal in één keer door. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... Otřísal bokst de bal weg. Paal! Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:1

14e minuut.
Heydərov rent richting de bal. Heydərov passt de bal met de wreef. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoroa geeft de bal voor. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:2

17e minuut.
Szyszka geeft een lange en hoge pass. Galea rent richting de bal. Cubino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cubino krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tufeanu passt de bal zonder na te denken. Syrovátka met een sublieme pass. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Syrovátka kopt de bal weg. Cubino rent richting de bal. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Araque passt de bal met de wreef. Cubino heeft problemen om de bal te vangen. Cubino passt de bal zonder na te denken. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jackson geeft de bal voor. Ayoroa kopt de bal weg. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Galea de bal. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea onderschept slim de pass. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:4

30e minuut.
Araque speelt de bal door. Langlo geeft een hoge lob. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino schiet op doel. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:5

31e minuut.
Baković speelt de bal door. Syrovátka speelt de bal door. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:6

36e minuut.
Syrovátka kopt de bal weg. Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque passt de bal in één keer door. Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syrovátka met een snelle inworp. Ayoroa geeft een hoge lob. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:7

42e minuut.
Ayoroa speelt de bal door. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka passt de bal met de wreef. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 75%, Los Colchoneros 25%.
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:8

46e minuut.
Arsenie komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Falanga verovert de bal door een tackle van achteren. Falanga geeft een lange en hoge pass. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:9

52e minuut.
Klungelig pakt Pohjanluoto de bal. Pohjanluoto passt de bal met de wreef. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:10

54e minuut.
Jackson geeft de bal voor. Inworp. Ayoroa met de inworp. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Langlo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Syrovátka de bal. Syrovátka speelt de bal door. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szyszka rent richting de bal. Szyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:11

69e minuut.
Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu geeft de bal voor. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka haalt uit met een fantastische trap. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Araque geeft een hoge lob. Otřísal speelt de bal door. Syrovátka kopt de bal weg. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ayoroa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kand is nu in balbezit. Kand passt de bal met de wreef. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ayoroa probeert naar een medespeler te passen. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka passt de bal in één keer door. Cubino heeft problemen om de bal te vangen. Cubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Falanga geeft een hoge lob. Cubino kopt de bal weg. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:12

80e minuut.
Galea geeft de bal voor. Inworp. Syrovátka met de inworp. Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Jackson de bal. Heydərov is nu in balbezit. Falanga rent richting de bal. Falanga geeft de bal voor. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen. Otřísal bokst de bal weg.

88e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft de bal voor. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 70%, Los Colchoneros 30%.
KS Rybnik - Los Colchoneros 0:12