Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno Borussia Dortmund 88
Miastowa Tactiek stabilizacja
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


3e minuut.
Monk passt de bal in één keer door. Supac rent richting de bal. Supac geeft de bal voor. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Spasić passt de bal met de wreef. Zakos rent richting de bal. Hoogstede tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nolan wilt de vrije trap nemen. Filarski bokst de bal weg. Spasić rent richting de bal. Spasić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 0:1

14e minuut.
Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan geeft een lange en hoge pass. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 0:2

16e minuut.
Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić is nu in balbezit. Spasić onderschept slim de pass. Spasić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 0:3

17e minuut.
Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Spasić rent richting de bal. Spasić passt de bal met de wreef. Zakos rent richting de bal. Zakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 0:4

19e minuut.
Reljić passt de bal zonder na te denken. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić probeert naar een medespeler te passen. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Filarski bokst de bal weg.

22e minuut.
Reljić speelt de bal door. Szulc is nu in balbezit. Szulc speelt de bal door. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel. Filarski bokst de bal weg.

24e minuut.
Szulc verovert de bal door een tackle van achteren. Szulc passt de bal zonder na te denken. Spasić rent richting de bal. Spasić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zakos de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Reljić met een sublieme pass. Spasić rent richting de bal. Spasić draait met de bal, schiet en ... Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Carvalho speelt de bal door. Zakos is nu in balbezit. Zakos passt de bal in één keer door. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Zakos verovert de bal door een tackle van achteren. Šakotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zakos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zakos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 52%, Borussia Dortmund 88 48%.
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 0:4

46e minuut.
Reljić speelt de bal door. Daar is Aulický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aulický geeft een lange en hoge pass. Garp heeft problemen om de bal te vangen. Garp haalt uit met een fantastische trap. Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Klungelig pakt Doczekalski de bal. Dalea rent richting de bal. Dalea passt de bal zonder na te denken. Garp is nu in balbezit. Garp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Doczekalski probeert naar een medespeler te passen. Supac geeft een hoge lob. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp schiet op doel. Nəcəfzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 1:4

50e minuut.
Nalić is nu in balbezit. Nalić geeft de bal voor. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc schiet op doel. Filarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Filarski trapt de bal weg. Supac heeft problemen om de bal te vangen. Nolan met een sublieme pass. Spasić heeft problemen om de bal te vangen. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 1:5

64e minuut.
Klungelig pakt Carvalho de bal. Carvalho probeert naar een medespeler te passen. Conovalov rent richting de bal. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Irrgang passt de bal in één keer door. Paşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşa passt de bal in één keer door. Garp rent richting de bal. Garp haalt uit met een fantastische trap. Nəcəfzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hoogstede raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ryge Petersen komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Paşa heeft problemen om de bal te vangen. Paşa speelt de bal door. Carvalho met een sublieme pass. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 48%, Borussia Dortmund 88 52%.
Piwo Krosno - Borussia Dortmund 88 1:5