Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund 88 Piwo Krosno
stabilizacja Tactiek Krosno
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Melenovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sitarek komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Doczekalski passt de bal in één keer door. Reljić controleert de bal met de borst. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Monk geeft de bal voor. Górecki kopt de bal weg. Doczekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski onderschept slim de pass. Sokolowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Piwo Krosno 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irrgang met de inworp. Szulc speelt de bal door. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa schiet op doel. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hoogstede geeft een hoge lob. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez is nu in balbezit. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Nəcəfzadə bokst de bal weg. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Piwo Krosno 0:2

30e minuut.
Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka geeft de bal voor. Daar is Doczekalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Irrgang rent richting de bal. Irrgang passt de bal in één keer door. Bălaşa rent richting de bal. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Polakovič rent richting de bal. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Hollanti speelt de bal door. Klungelig pakt Supac de bal. Supac passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 52%, Piwo Krosno 48%.
Borussia Dortmund 88 - Piwo Krosno 0:2

46e minuut.
Paşa komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Reljić geeft de bal voor. Monk probeert de bal met de borst te controleren. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Piwo Krosno 1:2

61e minuut.
Doeltrap. Grom komt het veld opgelopen. van Oord komt het veld opgelopen.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korczyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Irrgang passt de bal in één keer door. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc geeft de bal voor. Zakos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Dortmund 88 - Piwo Krosno 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 55%, Piwo Krosno 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Dortmund 88 - Piwo Krosno 2:2