Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mirass TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS
lsh Tactiek 442wysobr
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 61
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Eldemir rent richting de bal. Eldemir passt de bal zonder na te denken. Samarakos speelt de bal door. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński schiet op doel. Çığırtkan bokst de bal weg.

14e minuut.
Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Eldemir rent richting de bal. Eldemir geeft een lange en hoge pass. Jarosiński krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Caialis probeert naar een medespeler te passen. Čajavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón maakt een afschuwelijke overtreding. Palomón krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Samarakos passt de bal met de wreef. Eldemir is nu in balbezit. Eldemir geeft een hoge lob. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Paliga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opaliński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 60%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mirass - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:0

48e minuut.
Čajavec met een sublieme pass. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een hoge lob. Čajavec rent richting de bal. Čajavec geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Genovese geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciemski de bal. Opaliński rent richting de bal. Opaliński haalt uit met een fantastische trap. Knizia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 1:0

56e minuut.
Faden rent richting de bal. Caialis begaat een overtreding. Faden raakt geblesseerd tijdens het duel. Eldemir komt bij de bal en schiet. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mirass - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 1:1

59e minuut.
Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Palomón rent richting de bal. Palomón geeft een lange en hoge pass. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Genovese met een sublieme pass. Boni is nu in balbezit. Čajavec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Pancu rent richting de bal. Genovese is nu in balbezit. Genovese met een sublieme pass. Boni rent richting de bal. Boni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Knizia met een harde bal richting middenveld. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir passt de bal zonder na te denken. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Genovese speelt de bal door. Gebel is nu in balbezit. Gebel geeft de bal voor. Faden rent richting de bal. Faden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 52%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 48%.
mirass - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 1:2