Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellaFlush Forza Rossoneri
test Tactiek 442ole
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
44.9 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen formidable


1e minuut.
Bajocco passt de bal in één keer door. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Popielarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maska de bal. Maska onderschept slim de pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Forza Rossoneri 0:1

14e minuut.
Brizzolari geeft een lange en hoge pass. Fulcheri kopt de bal weg. Baratti probeert de bal met de borst te controleren. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lunardelli geeft een hoge lob. Crainic is nu in balbezit. Yola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crainic raakt geblesseerd tijdens het duel. Crainic neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fulcheri is nu in balbezit. Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Popielarz geeft een hoge lob. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Brizzolari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Piękoś met een sublieme pass. Lunardelli speelt de bal door. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HellaFlush - Forza Rossoneri 1:1

25e minuut.
Scordo speelt de bal door. Daar is Popielarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popielarz met een snelle inworp. Scordo geeft de bal voor. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal in één keer door. Psikuta is nu in balbezit. Mago onderschept slim de pass. Mago draait met de bal, schiet en ... Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Psikuta onderschept slim de pass. Psikuta speelt de bal door. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Forza Rossoneri 1:2

30e minuut.
Bajocco passt de bal met de wreef. bij den Brouwer is nu in balbezit. bij den Brouwer geeft een lange en hoge pass. Piękoś geeft de bal voor. Maska heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic passt de bal met de wreef. Maska rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari bokst de bal weg.

44e minuut.
Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola geeft een hoge lob. Baratti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 65%, Forza Rossoneri 35%.
HellaFlush - Forza Rossoneri 1:2

53e minuut.
Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękoś speelt de bal door. Mago rent richting de bal. Mago draait met de bal, schiet en ... Brizzolari bokst de bal weg. Cárdenas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Forza Rossoneri 1:3

57e minuut.
Yola met een snelle inworp. Bajocco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabella. Sabella krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Marquini met een snelle inworp. Popielarz is nu in balbezit. Lunardelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lunardelli geeft de bal voor. Crainic springt en kopt de bal. Lubaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo geeft een hoge lob. Daar is Sabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bajocco met een sublieme pass. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś passt de bal zonder na te denken. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Popielarz probeert de bal met de borst te controleren. Lunardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic is nu in balbezit. Baratti onderschept slim de pass. Baratti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Maska geeft de bal voor. Dan probeert de bal aan de voet te houden. Heytens is nu in balbezit. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bajocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bajocco de bal. Bajocco passt de bal zonder na te denken. Mago rent richting de bal. Mago draait met de bal, schiet en ... Brizzolari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Forza Rossoneri 1:4

87e minuut.
Kesman onderschept slim de pass. Kesman probeert naar een medespeler te passen. Lunardelli met een sublieme pass. Fulcheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulcheri draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Yola de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Forza Rossoneri 2:4

89e minuut.
Mago controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Psikuta neemt vlug de vrije trap. Dan kopt de bal weg. Crainic is nu in balbezit. Crainic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 64%, Forza Rossoneri 36%.
HellaFlush - Forza Rossoneri 2:4