Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Rossoneri HellaFlush
442ole Tactiek test
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
57.2 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


13e minuut.
Lunardelli met de inworp. Marquini is nu in balbezit. Bajocco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marquini raakt geblesseerd tijdens het duel. Marquini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 0:1

15e minuut.
Lunardelli heeft problemen om de bal te vangen. Lunardelli speelt de bal door. Yola geeft een hoge lob. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sowała met een snelle inworp. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kapidžić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Rossoneri - HellaFlush 1:1

23e minuut.
Sowała geeft de bal voor. Maska verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 2:1

27e minuut.
Kesman onderschept slim de pass. Scordo geeft een lange en hoge pass. Daar is Maska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scordo is nu in balbezit. Scordo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 3:1

28e minuut.
Yola passt de bal met de wreef. Bajocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajocco met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Psikuta de bal. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 4:1

33e minuut.
Scordo rent richting de bal. Lunardelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lunardelli geeft een hoge lob. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lunardelli passt de bal in één keer door. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanacsek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanacsek krijgt een gele kaart. Crainic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crainic neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 4:2

42e minuut.
Yola kopt de bal weg. MacPheidiran is nu in balbezit. MacPheidiran passt de bal met de wreef. Dan rent richting de bal. Dan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Lunardelli met een sublieme pass. bij den Brouwer bereikt de bal nog maar net als eerste. bij den Brouwer geeft de bal voor. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scordo is nu in balbezit. Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 59%, HellaFlush 41%.
Forza Rossoneri - HellaFlush 5:2

60e minuut.
Bajocco rent richting de bal. Bajocco geeft een hoge lob. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 6:2

72e minuut.
Bajocco is nu in balbezit. Inworp. Marquini met een snelle inworp. Lunardelli rent richting de bal. Lunardelli geeft een lange en hoge pass. Lubaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Maska geeft de bal voor. Fulcheri kopt de bal weg. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 6:3

86e minuut.
Lunardelli onderschept slim de pass. Lunardelli passt de bal zonder na te denken. Dan rent richting de bal. Dan schiet op doel. Lubaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - HellaFlush 6:4

88e minuut.
Marquini geeft een lange en hoge pass. Sowała probeert de bal met de borst te controleren. Dan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dan krijgt een gele kaart. Sowała raakt geblesseerd tijdens het duel. Muráň zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kapidžić maakt een snoekduik en kopt de bal. Brizzolari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 46%, HellaFlush 54%.
Forza Rossoneri - HellaFlush 6:4