Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund 88 KS Rybnik
stabilizacja Tactiek 1
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 54.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Spasić is nu in balbezit. Pohjanluoto is nu in balbezit. Spasić verovert de bal door een tackle van achteren. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - KS Rybnik 1:0

7e minuut.
Mainaky speelt de bal door. Celeban heeft problemen om de bal te vangen. Heydərov rent richting de bal. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić schiet op doel. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Exner geeft een lange en hoge pass. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban passt de bal zonder na te denken. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reljić rent richting de bal. Reljić met een sublieme pass. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - KS Rybnik 2:0

37e minuut.
Reljić kopt de bal weg. Galea heeft problemen om de bal te vangen. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić schiet op doel. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Irrgang rent richting de bal. Irrgang met een sublieme pass. Szulc rent richting de bal. Szulc geeft een lange en hoge pass. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szulc probeert naar een medespeler te passen. Irrgang rent richting de bal. Irrgang geeft een lange en hoge pass. Zakos kan de bal niet met de borst controleren. Zakos draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Szulc is nu in balbezit. Szulc geeft een hoge lob. Daar is Pohjanluoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spasić is nu in balbezit. Spasić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 41%, KS Rybnik 59%.
Borussia Dortmund 88 - KS Rybnik 2:0

46e minuut.
Mesquita komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Farinha komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Szulc is nu in balbezit. Szulc geeft een lange en hoge pass. Scicluna verovert de bal door een tackle van achteren. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spasić is nu in balbezit. Spasić passt de bal zonder na te denken. Zakos rent richting de bal. Zakos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - KS Rybnik 3:0

56e minuut.
Kand probeert naar een medespeler te passen. Celeban is nu in balbezit. Reljić geeft een hoge lob. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Irrgang passt de bal met de wreef. Szulc rent richting de bal. Szulc met een sublieme pass. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Irrgang met een sublieme pass. Daar is Nolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Galea geeft de bal voor. Szulc kopt de bal weg. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Galea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Aulický de bal. Celeban onderschept slim de pass. Heydərov geeft een hoge lob. Arsenie springt en kopt de bal. Nəcəfzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Farinha rent richting de bal. Farinha probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Celeban de bal onder controle te krijgen. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - KS Rybnik 3:1

74e minuut.
Pohjanluoto probeert de bal aan de voet te houden. Spasić is nu in balbezit. Kand maakt een afschuwelijke overtreding. Kand krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. van Oord komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Narváez geeft een lange en hoge pass. Spasić rent richting de bal. Zakos is nu in balbezit. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is van Oord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Oord speelt de bal door. Spasić rent richting de bal. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 42%, KS Rybnik 58%.
Borussia Dortmund 88 - KS Rybnik 3:1