Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rybnik Borussia Dortmund 88
1 Tactiek stabilizacja
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 59.2
formidable Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Irrgang met een sublieme pass. Daar is Nolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolan speelt de bal door. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Otřísal trapt de bal weg. Irrgang kopt de bal weg. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Borussia Dortmund 88 0:1

6e minuut.
Szulc geeft een hoge lob. Bălaşa kopt de bal weg. Zakos rent richting de bal. Zakos draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Irrgang probeert naar een medespeler te passen. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc passt de bal met de wreef. Zakos rent richting de bal. Zakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szulc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zakos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Galea passt de bal in één keer door. Phelps rent richting de bal. Aulický onderschept slim de pass. Heydərov onderschept slim de pass. Heydərov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson begaat een overtreding. Zakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irrgang met een snel genomen vrije trap. Bălaşa springt en kopt de bal. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Melenovský onderschept slim de pass. Melenovský probeert naar een medespeler te passen. Nolan met een sublieme pass. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szulc rent richting de bal. Szulc passt de bal in één keer door. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Borussia Dortmund 88 0:2

25e minuut.
Reljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljić passt de bal met de wreef. Szulc is nu in balbezit. Szulc geeft een lange en hoge pass. Zakos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Exner is nu in balbezit. Doczekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Exner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Exner naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Mainaky onderschept slim de pass. Mainaky passt de bal zonder na te denken. Phelps rent richting de bal. Phelps geeft een hoge lob. Mainaky krijgt zijn hoofd ertegen. Nəcəfzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Melenovský verovert de bal door een tackle van achteren. Irrgang met een sublieme pass. Szulc probeert naar een medespeler te passen. Zakos rent richting de bal. Zakos draait met de bal, schiet en ... Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Borussia Dortmund 88 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 64%, Borussia Dortmund 88 36%.
KS Rybnik - Borussia Dortmund 88 0:3

46e minuut.
Farinha komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kand kopt de bal weg. Daar is Reljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reljić probeert naar een medespeler te passen. Kand geeft een lange en hoge pass. Arsenie krijgt zijn hoofd ertegen. Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aulický geeft een hoge lob. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Pohjanluoto geeft een lange en hoge pass. Szulc kopt de bal weg. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Borussia Dortmund 88 0:4

60e minuut.
Reljić met een sublieme pass. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pohjanluoto de bal onder controle te krijgen. Bălaşa springt en kopt de bal. Otřísal bokst de bal weg.

76e minuut.
Aulický geeft de bal voor. Inworp. Farinha met een snelle inworp. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pohjanluoto geeft een lange en hoge pass. Reljić kopt de bal weg. Zakos is nu in balbezit. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 53%, Borussia Dortmund 88 47%.
KS Rybnik - Borussia Dortmund 88 0:4