Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno Los Colchoneros
Miastowa Tactiek Colcho
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 60.4
solid Schieten very good
solid Passen formidable
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Langlo passt de bal met de wreef. Syrovátka heeft problemen om de bal te vangen. Syrovátka speelt de bal door. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Langlo met een sublieme pass. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka passt de bal met de wreef. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rondo speelt de bal door. Langlo kopt de bal weg. Ryge Petersen heeft problemen om de bal te vangen. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka passt de bal met de wreef. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... Filarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Los Colchoneros 0:1

33e minuut.
Falanga rent richting de bal. Falanga geeft een lange en hoge pass. Zakirov kopt de bal weg. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Los Colchoneros 0:2

41e minuut.
Koniecpolski geeft een hoge lob. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ryge Petersen zijn tegenspeler op de grond. Cubino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 72%, Los Colchoneros 28%.
Piwo Krosno - Los Colchoneros 0:2

46e minuut.
Hollanti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Paşa speelt de bal door. Monk geeft een lange en hoge pass. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap. Rondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Carvalho passt de bal zonder na te denken. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski geeft een lange en hoge pass. Garp rent richting de bal. Rondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inworp. Syrovátka met de inworp. Ayoroa met een sublieme pass. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ryge Petersen rent richting de bal. Cubino onderschept slim de pass. Cubino passt de bal in één keer door. Zakirov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Los Colchoneros 0:3

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zakirov rent richting de bal. Nalić rent richting de bal. Nalić geeft een hoge lob. Zakirov heeft problemen om de bal te vangen. Zakirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ayoroa probeert naar een medespeler te passen. Šakotić geeft de bal voor. Koniecpolski heeft problemen om de bal te vangen. Garp rent richting de bal. Garp haalt uit met een fantastische trap. Rondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Falanga geeft een lange en hoge pass. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa met een sublieme pass. Syrovátka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tufeanu geeft de bal voor. Cubino probeert de bal met de borst te controleren. Cubino probeert naar een medespeler te passen. Zakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakirov schiet op doel. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino met een sublieme pass. Filarski probeert naar een medespeler te passen. Araque geeft een lange en hoge pass. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Falanga passt de bal in één keer door. Daar is Araque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araque geeft een lange en hoge pass. Cubino kopt de bal weg. Conovalov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 76%, Los Colchoneros 24%.
Piwo Krosno - Los Colchoneros 0:3