Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Colchoneros Piwo Krosno
Colcho Tactiek Krosno
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
60.1 gemiddelde waardering 50.1
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Langlo is nu in balbezit. Langlo passt de bal in één keer door. Syrovátka speelt de bal door. Szyszka rent richting de bal. Szyszka haalt uit met een fantastische trap. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Górecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Koniecpolski de bal. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Piwo Krosno 0:1

12e minuut.
Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Rondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Piwo Krosno 0:2

29e minuut.
Langlo speelt de bal door. Cubino rent richting de bal. Monk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cubino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szyszka neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Piwo Krosno 1:2

33e minuut.
Araque speelt de bal door. Cubino is nu in balbezit. Cubino geeft de bal voor. Szyszka springt en kopt de bal. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Colchoneros - Piwo Krosno 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 32%, Piwo Krosno 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Colchoneros - Piwo Krosno 2:2

46e minuut.
Supac komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cubino is nu in balbezit. Cubino passt de bal met de wreef. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Piwo Krosno 3:2

50e minuut.
Ayoroa met een sublieme pass. Szyszka rent richting de bal. Szyszka passt de bal zonder na te denken. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ayoroa speelt de bal door. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka met een sublieme pass. Ayoroa kan de bal niet met de borst controleren. Ayoroa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Polakovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paşa probeert naar een medespeler te passen. Polakovič heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič passt de bal in één keer door. Maziarka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polakovič neemt de hoekschop. Górecki kopt de bal weg. Supac bereikt de bal nog maar net als eerste. Supac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Langlo is nu in balbezit. Langlo passt de bal in één keer door. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Piwo Krosno 4:2

72e minuut.
Ayoroa passt de bal met de wreef. Langlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlo passt de bal zonder na te denken. Szyszka rent richting de bal. Szyszka schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Inworp. Rosa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Falanga geeft een lange en hoge pass. Cubino kopt de bal weg. Daar is Syrovátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyszka rent richting de bal. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ayoroa met een sublieme pass. Baković rent richting de bal. Baković geeft een lange en hoge pass. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 29%, Piwo Krosno 71%.
Los Colchoneros - Piwo Krosno 4:2