Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Rossoneri mirass
442ole Tactiek lsh
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Crăcan geeft de bal voor. Caialis is nu in balbezit. Caialis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - mirass 0:1

14e minuut.
Caialis heeft problemen om de bal te vangen. Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki geeft de bal voor. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Butlewski is nu in balbezit. Butlewski passt de bal zonder na te denken. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Lubaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - mirass 0:2

24e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Mago passt de bal met de wreef. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Baratti controleert de bal met de borst. Palomón is nu in balbezit. Palomón passt de bal met de wreef. Caialis is nu in balbezit. Caialis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yola kopt de bal weg. Butlewski is nu in balbezit. Butlewski met een sublieme pass. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bajocco geeft de bal voor. Butlewski rent richting de bal. Scordo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Scordo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 54%, mirass 46%.
Forza Rossoneri - mirass 0:2

52e minuut.
Palomón rent richting de bal. Palomón passt de bal in één keer door. Crăcan speelt de bal door. Caialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Caialis draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Caialis speelt de bal door. Popielarz is nu in balbezit. Opaliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Opaliński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Opaliński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Popielarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kesman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - mirass 1:2

88e minuut.
Crăcan geeft een lange en hoge pass. Krukowiecki rent richting de bal. Caialis maakt een afschuwelijke overtreding. Caialis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Popielarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muráň komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 55%, mirass 45%.
Forza Rossoneri - mirass 1:2