Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mirass Forza Rossoneri
lsh Tactiek 442ole
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 58.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Sowała is nu in balbezit. Boni onderschept slim de pass. Boni passt de bal met de wreef. Opaliński rent richting de bal. Opaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Herbin geeft de bal voor. Boni kopt de bal weg. Opaliński rent richting de bal. Opaliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Mago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mago. Mago krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Herbin met een sublieme pass. Butlewski heeft problemen om de bal te vangen. Butlewski met een sublieme pass. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Kesman de bal onder controle te krijgen. Crăcan speelt de bal door. Bajocco is nu in balbezit. Trieb onderschept slim de pass. Butlewski geeft een hoge lob. Lubaszewski bokst de bal weg.

14e minuut.
Herbin verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Thellberg rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago schiet op doel. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Boni is nu in balbezit. Boni passt de bal zonder na te denken. Palomón is nu in balbezit. Palomón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boni de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hanacsek passt de bal met de wreef. Muráň met een sublieme pass. Scordo is nu in balbezit. Scordo geeft een hoge lob. Mago springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

21e minuut.
Baratti verovert de bal door een tackle van achteren. Butlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Baratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baratti speelt de bal door. Scordo met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Palomón met een sublieme pass. Boni is nu in balbezit. Boniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boniecki krijgt een gele kaart. Boni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boni is nu in balbezit. Boni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 47%, Forza Rossoneri 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mirass - Forza Rossoneri 0:0

49e minuut.
Scordo passt de bal in één keer door. Bajocco met een sublieme pass. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Herbin neemt vlug de vrije trap. Boniecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Boni de bal. Boni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Forza Rossoneri 1:0

64e minuut.
Opaliński is nu in balbezit. Opaliński geeft een hoge lob. Crăcan kopt de bal weg. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bajocco probeert naar een medespeler te passen. Scordo met een sublieme pass. Klungelig pakt Sazon de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Boniecki rent richting de bal. Opaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Hanacsek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Opaliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Palomón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Forza Rossoneri 2:0

74e minuut.
Crăcan kopt de bal weg. Muráň rent richting de bal. Boni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muráň wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Muráň kan niet meer verder spelen. Yola komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Crăcan speelt de bal door. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński passt de bal met de wreef. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb speelt de bal door. Baratti met een sublieme pass. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fuentes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oltean komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Sowała passt de bal in één keer door. Herbin rent richting de bal. Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Mago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Kesman passt de bal zonder na te denken. Scordo is nu in balbezit. Scordo passt de bal met de wreef. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 52%, Forza Rossoneri 48%.
mirass - Forza Rossoneri 2:0