Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellaFlush TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS
test Tactiek 442wysobr
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
39.8 gemiddelde waardering 58
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen formidabel


5e minuut.
Faden rent richting de bal. Brizzolari speelt de bal door. Nahksepp kopt de bal weg. Faden is nu in balbezit. Faden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Faden is nu in balbezit. bij den Brouwer is nu in balbezit. Jarosiński onderschept slim de pass. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eldemir met een sublieme pass. Samarakos rent richting de bal. Samarakos geeft een hoge lob. Jarosiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Brizzolari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Samarakos passt de bal zonder na te denken. Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos geeft een hoge lob. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Eldemir onderschept slim de pass. Eldemir passt de bal met de wreef. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 58%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 42%.
HellaFlush - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:1

55e minuut.
Eldemir onderschept slim de pass. Eldemir met een sublieme pass. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... Brizzolari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:2

57e minuut.
Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp geeft een lange en hoge pass. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos speelt de bal door. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Faden rent richting de bal. Faden draait met de bal, schiet en ... Brizzolari bokst de bal weg.

63e minuut.
Pancu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sezer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Sabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samarakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarakos speelt de bal door. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nahksepp geeft een hoge lob. Lunardelli rent richting de bal. Lunardelli met een sublieme pass. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic haalt uit met een fantastische trap. Knizia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 63%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 37%.
HellaFlush - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:2