Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Colchoneros Borussia Dortmund 88
Colcho Tactiek stabilizacja
49% Balbezit 51%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten good
formidable Passen very good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Falanga heeft problemen om de bal te vangen. Falanga probeert naar een medespeler te passen. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa geeft de bal voor. Szyszka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Araque met een sublieme pass. Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka passt de bal in één keer door. Zakirov rent richting de bal. Zakirov schiet op doel. Nəcəfzadə bokst de bal weg.

23e minuut.
Falanga is nu in balbezit. Spasić verovert de bal door een tackle van achteren. Spasić passt de bal met de wreef. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Rondo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zakos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bălaşa komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Araque is nu in balbezit. Araque passt de bal in één keer door. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Szyszka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa passt de bal zonder na te denken. Langlo is nu in balbezit. Langlo geeft de bal voor. Szyszka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 32%, Borussia Dortmund 88 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Colchoneros - Borussia Dortmund 88 0:0

54e minuut.
Ayoroa geeft een hoge lob. Narváez rent richting de bal. Szyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Borussia Dortmund 88 1:0

59e minuut.
Falanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Falanga geeft de bal voor. Klungelig pakt Syrovátka de bal. Syrovátka geeft een hoge lob. Szyszka springt en kopt de bal. Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Aulický geeft een lange en hoge pass. Langlo rent richting de bal. Langlo passt de bal zonder na te denken. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ayoroa rent richting de bal. Ayoroa passt de bal zonder na te denken. Daar is Falanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falanga geeft een lange en hoge pass. Szyszka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Falanga passt de bal zonder na te denken. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa speelt de bal door. Szyszka rent richting de bal. Szyszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Araque met een snelle inworp. Ayoroa is nu in balbezit. Ayoroa geeft de bal voor. Szyszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Borussia Dortmund 88 2:0

86e minuut.
Nolan is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayoroa met een snelle inworp. Araque geeft de bal voor. Zakirov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zakirov is nu in balbezit. Narváez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zakirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szyszka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nəcəfzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Colchoneros - Borussia Dortmund 88 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Colchoneros 25%, Borussia Dortmund 88 75%.
Los Colchoneros - Borussia Dortmund 88 3:0