Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund 88 Los Colchoneros
stabilizacja Tactiek Colcho
52% Balbezit 48%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Falanga rent richting de bal. Falanga geeft een hoge lob. Szyszka kopt de bal weg. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Araque geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melenovský de bal. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka haalt uit met een fantastische trap. Nəcəfzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:1

18e minuut.
Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc met een sublieme pass. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Baković geeft een hoge lob. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitarek is nu in balbezit. Cubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Baković is nu in balbezit. Baković geeft de bal voor. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Cubino springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Langlo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melenovský de bal. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:2

28e minuut.
Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langlo. Langlo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bălaşa kopt de bal weg. Daar is Araque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araque speelt de bal door. Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Syrovátka geeft de bal voor. Cubino kopt de bal weg. Klungelig pakt Melenovský de bal. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 71%, Los Colchoneros 29%.
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:2

48e minuut.
Sitarek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayoroa met de inworp. Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə bokst de bal weg. Szyszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:3

56e minuut.
Syrovátka met een snelle inworp. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa geeft een lange en hoge pass. Szyszka springt en kopt de bal. Nəcəfzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:4

60e minuut.
Inworp. van Oord komt het veld opgelopen. Ayoroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araque is nu in balbezit. Araque probeert naar een medespeler te passen. Ayoroa geeft de bal voor. Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:5

66e minuut.
Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu passt de bal zonder na te denken. Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa geeft de bal voor. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cubino rent richting de bal. Langlo met een sublieme pass. Melenovský is nu in balbezit. Szyszka onderschept slim de pass. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino passt de bal met de wreef. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka haalt uit met een fantastische trap. Nəcəfzadə bokst de bal weg.

84e minuut.
Langlo rent richting de bal. Langlo passt de bal in één keer door. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Szyszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Baković onderschept slim de pass. Baković speelt de bal door. Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka geeft een hoge lob. Szyszka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ayoroa speelt de bal door. Langlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlo passt de bal in één keer door. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ayoroa passt de bal in één keer door. Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka speelt de bal door. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 81%, Los Colchoneros 19%.
Borussia Dortmund 88 - Los Colchoneros 0:6