Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rybnik Piwo Krosno
1 Tactiek Miastowa
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 50.8
outstanding Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Scicluna de bal. Garp is nu in balbezit. Scicluna onderschept slim de pass. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka schiet op doel. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk passt de bal met de wreef. Celeban is nu in balbezit. Celeban schiet op doel. Mainaky probeert de bal aan de voet te houden. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
speelt de bal door. Garp speelt de bal door. Galea is nu in balbezit. Maziarka verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Exner passt de bal zonder na te denken. Kand speelt de bal door. Celeban rent richting de bal. Celeban schiet op doel. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Piwo Krosno 1:0

13e minuut.
Nalić met de inworp. Kand is nu in balbezit. Kand geeft de bal voor. Exner bereikt de bal nog maar net als eerste. Exner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Phelps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Heydərov verovert de bal door een tackle van achteren. Celeban is nu in balbezit. Celeban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Garp rent richting de bal. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp verovert de bal door een tackle van achteren. Garp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Rybnik - Piwo Krosno 1:1

22e minuut.
Korczyk met de inworp. Supac is nu in balbezit. Supac met een sublieme pass. Celeban is nu in balbezit. Celeban draait met de bal, schiet en ... Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Supac is nu in balbezit. Jackson begaat een overtreding. Supac raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. is nu in balbezit. geeft de bal voor. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Galea geeft de bal voor. Exner kopt de bal weg. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky haalt uit met een fantastische trap. Filarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Piwo Krosno 2:1

28e minuut.
Heydərov passt de bal zonder na te denken. Celeban is nu in balbezit. Korczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Korczyk krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvalho komt het veld opgelopen. Supac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalea rent richting de bal. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Maziarka rent richting de bal. Maziarka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Carvalho rent richting de bal. Carvalho passt de bal in één keer door. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Šakotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić geeft een hoge lob. Supac kopt de bal weg. Garp is nu in balbezit. Garp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 55%, Piwo Krosno 45%.
KS Rybnik - Piwo Krosno 2:1

46e minuut.
Farinha komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Korczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heydərov met de inworp. Farinha is nu in balbezit. Farinha haalt uit met een fantastische trap. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Piwo Krosno 3:1

56e minuut.
Nalić passt de bal met de wreef. Paşa heeft problemen om de bal te vangen. Paşa passt de bal met de wreef. Garp rent richting de bal. Garp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maziarka is nu in balbezit. Carvalho rent richting de bal. Carvalho geeft een lange en hoge pass. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kand is nu in balbezit. Kand geeft een lange en hoge pass. Nalić heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie rent richting de bal. Arsenie schiet op doel. Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Supac probeert de bal met de borst te controleren. Farinha is nu in balbezit. Farinha passt de bal in één keer door. Celeban is nu in balbezit. Celeban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Galea verovert de bal door een tackle van achteren. Galea speelt de bal door. Paşa rent richting de bal. Paşa geeft de bal voor. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Šakotić met een sublieme pass. Supac heeft problemen om de bal te vangen. Supac passt de bal zonder na te denken. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Mesquita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesquita probeert naar een medespeler te passen. Celeban rent richting de bal. Celeban schiet op doel. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Piwo Krosno 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryge Petersen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Filarski controleert de bal met de borst. Filarski probeert naar een medespeler te passen. Farinha probeert naar een medespeler te passen. Garp rent richting de bal. Garp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Scicluna passt de bal zonder na te denken. Kand rent richting de bal. Kand passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Celeban de bal. Celeban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Paşa passt de bal in één keer door. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho probeert naar een medespeler te passen. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Carvalho controleert de bal met de borst. Kand geeft een lange en hoge pass. Daar is Ryge Petersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Filarski met een harde bal richting middenveld. Carvalho rent richting de bal. Carvalho geeft een hoge lob. Scicluna heeft problemen om de bal te vangen. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Piwo Krosno 4:2

87e minuut.
Heydərov geeft een hoge lob. Monk kopt de bal weg. Korczyk probeert de bal aan de voet te houden. Celeban rent richting de bal. Celeban draait met de bal, schiet en ... Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Celeban is nu in balbezit. Celeban schiet op doel. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 50%, Piwo Krosno 50%.
KS Rybnik - Piwo Krosno 4:2