Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno KS Rybnik
Miastowa Tactiek 1
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Filarski met een sublieme pass. Heydərov kopt de bal weg. Celeban probeert naar een medespeler te passen. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky haalt uit met een fantastische trap. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 0:1

16e minuut.
Monk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heydərov met een sublieme pass. Daar is Phelps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban schiet op doel. Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Maziarka verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarka geeft een hoge lob. Sokolowski geeft een lange en hoge pass. Supac bereikt de bal nog maar net als eerste. Supac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maziarka rent richting de bal. Maziarka geeft een lange en hoge pass. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Sokolowski rent richting de bal. Sokolowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pohjanluoto geeft de bal voor. Supac geeft de bal voor. Daar is Maziarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kand probeert naar een medespeler te passen. Exner is nu in balbezit. Exner met een sublieme pass. Celeban is nu in balbezit. Celeban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Conovalov met een sublieme pass. Kand is nu in balbezit. Kand probeert naar een medespeler te passen. Celeban is nu in balbezit. Celeban schiet op doel. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mainaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainaky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 0:2

41e minuut.
Galea verovert de bal door een tackle van achteren. Galea geeft de bal voor. Exner kopt de bal weg. Celeban rent richting de bal. Celeban haalt uit met een fantastische trap. Filarski bokst de bal weg.

44e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Daar is Kand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kand probeert naar een medespeler te passen. Mainaky rent richting de bal. Mainaky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 59%, KS Rybnik 41%.
Piwo Krosno - KS Rybnik 0:3

46e minuut.
Mesquita komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Farinha komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mesquita rent richting de bal. Mesquita met een sublieme pass. Kand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Celeban de bal. Celeban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Maziarka kopt de bal weg. Klungelig pakt Scicluna de bal. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 1:3

62e minuut.
Galea neemt vlug de vrije trap. Kand is nu in balbezit. Kand passt de bal zonder na te denken. Celeban is nu in balbezit. Celeban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 1:4

65e minuut.
Mesquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesquita met een sublieme pass. Celeban is nu in balbezit. Celeban haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollanti begaat een overtreding. Farinha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farinha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mesquita kopt de bal weg. Celeban heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hoogstede rent richting de bal. Hoogstede passt de bal zonder na te denken. Supac met een sublieme pass. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Heydərov onderschept slim de pass. Heydərov met een sublieme pass. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban rent richting de bal. Celeban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Arsenie onderschept slim de pass. Paşa onderschept slim de pass. Celeban is nu in balbezit. Celeban haalt uit met een fantastische trap. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 1:5

73e minuut.
Górecki probeert naar een medespeler te passen. Conovalov is nu in balbezit. Conovalov probeert naar een medespeler te passen. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kand controleert de bal met de borst. Supac verovert de bal door een tackle van achteren. Supac geeft de bal voor. Arsenie rent richting de bal. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 1:6

80e minuut.
Inworp. Supac met een snelle inworp. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki passt de bal zonder na te denken. Supac geeft de bal voor. Otřísal bokst de bal weg.

88e minuut.
Monk kan de bal niet met de borst controleren. Heydərov geeft een hoge lob. Mesquita kopt de bal weg. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Filarski bokst de bal weg.

90e minuut.
Farinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farinha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mesquita de bal. Mesquita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - KS Rybnik 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 66%, KS Rybnik 34%.
Piwo Krosno - KS Rybnik 1:7