Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rybnik TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS
1 Tactiek 442wysobr
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
52.2 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Otřísal trapt de bal weg. Heydərov kopt de bal weg. Klungelig pakt Mentorski de bal. Celeban onderschept slim de pass. Celeban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kand speelt de bal door. Exner rent richting de bal. Met opzet legt Čajavec zijn tegenspeler op de grond. Čajavec krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Samarakos is nu in balbezit. Samarakos met een sublieme pass. Faden is nu in balbezit. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Eldemir is nu in balbezit. Eldemir speelt de bal door. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:1

24e minuut.
Faden passt de bal in één keer door. Samarakos is nu in balbezit. Samarakos geeft een lange en hoge pass. Jarosiński springt en kopt de bal. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:2

31e minuut.
Ciemski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phelps met de inworp. Celeban geeft een lange en hoge pass. Gebel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samarakos met een snelle inworp. Eldemir rent richting de bal. Eldemir geeft de bal voor. Jarosiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Samarakos heeft problemen om de bal te vangen. Samarakos met een sublieme pass. Jarosiński rent richting de bal. Faden rent richting de bal. Faden haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg. Otřísal probeert naar een medespeler te passen. Nahksepp kopt de bal weg. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Jackson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahksepp met de inworp. Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir geeft de bal voor. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 64%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 36%.
KS Rybnik - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:3

46e minuut.
Farinha komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pohjanluoto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samarakos met de inworp. Eldemir geeft de bal voor. Faden maakt een snoekduik en kopt de bal. Otřísal bokst de bal weg.

65e minuut.
Čajavec rent richting de bal. Čajavec passt de bal met de wreef. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. Eldemir speelt de bal door. Samarakos geeft een lange en hoge pass. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Faden bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:4

79e minuut.
Čajavec onderschept slim de pass. Čajavec passt de bal zonder na te denken. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 67%, TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 33%.
KS Rybnik - TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 0:5