Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS KS Rybnik
442wysobr Tactiek 1
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


3e minuut.
Gebel geeft de bal voor. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp passt de bal zonder na te denken. Faden rent richting de bal. Faden schiet op doel. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Eldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldemir passt de bal met de wreef. Faden heeft problemen om de bal te vangen. Faden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - KS Rybnik 1:0

6e minuut.
Phelps bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp passt de bal met de wreef. Daar is Faden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faden draait met de bal, schiet en ... Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Faden verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faden rent richting de bal. Faden schiet op doel. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - KS Rybnik 2:0

34e minuut.
Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp geeft een lange en hoge pass. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Faden is nu in balbezit. Faden schiet op doel. Otřísal bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kand is nu in balbezit. Eldemir onderschept slim de pass. Eldemir probeert naar een medespeler te passen. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Eldemir met een sublieme pass. Samarakos is nu in balbezit. Samarakos passt de bal zonder na te denken. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Otřísal trapt de bal weg van het doel. Nahksepp kopt de bal weg. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Samarakos rent richting de bal. Samarakos geeft een lange en hoge pass. Jarosiński springt en kopt de bal. Faden heeft problemen om de bal te vangen. Faden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 36%, KS Rybnik 64%.
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - KS Rybnik 2:0

46e minuut.
Mesquita komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Farinha komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mesquita speelt de bal door. Farinha rent richting de bal. Ciemski is nu in balbezit. Celeban onderschept slim de pass. Celeban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Scicluna rent richting de bal. Faden onderschept slim de pass. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - KS Rybnik 3:0

71e minuut.
Kand probeert naar een medespeler te passen. Mesquita is nu in balbezit. Mesquita passt de bal in één keer door. Celeban is nu in balbezit. Celeban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Eldemir met een sublieme pass. Samarakos rent richting de bal. Samarakos passt de bal zonder na te denken. Daar is Jarosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Farinha is nu in balbezit. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp passt de bal in één keer door. Faden rent richting de bal. Faden haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - KS Rybnik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS 37%, KS Rybnik 63%.
TermalicaBruk-Bet Nieciecza KS - KS Rybnik 4:0