Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Rossoneri Los Colchoneros
442ole Tactiek Colcho
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
57.7 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Klungelig pakt Langlo de bal. Langlo speelt de bal door. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Lubaszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - Los Colchoneros 0:1

21e minuut.
Vasilescu is nu in balbezit. Baratti onderschept slim de pass. Baratti speelt de bal door. Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo onderschept slim de pass. Scordo probeert naar een medespeler te passen. Mago is nu in balbezit. Mago draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mago is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bajocco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Yola controleert de bal met de borst. Vasilescu met een sublieme pass. Baratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Szyszka springt en kopt de bal. Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Langlo rent richting de bal. Langlo passt de bal met de wreef. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka geeft de bal voor. Szyszka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Syrovátka rent richting de bal. Syrovátka geeft een lange en hoge pass. Muráň heeft problemen om de bal te vangen. Szyszka rent richting de bal. Szyszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 57%, Los Colchoneros 43%.
Forza Rossoneri - Los Colchoneros 0:1

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mago stond buitenspel. Sowała komt het veld opgelopen. Cárdenas komt het veld opgelopen. Krukowiecki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Syrovátka is nu in balbezit. Syrovátka probeert naar een medespeler te passen. Langlo met een sublieme pass. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Syrovátka met een sublieme pass. Langlo rent richting de bal. Langlo passt de bal met de wreef. Szyszka rent richting de bal. Szyszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Popielarz geeft een hoge lob. Inworp. Syrovátka met een snelle inworp. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Popielarz met een sublieme pass. Sowała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tufeanu. Tufeanu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Popielarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Vasilescu speelt de bal door. Syrovátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátka speelt de bal door. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel. Lubaszewski bokst de bal weg.

89e minuut.
Cubino geeft een lange en hoge pass. Lubaszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Tufeanu de bal. Sowała is nu in balbezit. Sowała geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Baković de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Rossoneri - Los Colchoneros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 63%, Los Colchoneros 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Rossoneri - Los Colchoneros 1:1