Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund 88 mirass
stabilizacja Tactiek lsh
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 58
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Spasić met een sublieme pass. Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paliga krijgt een gele kaart. Zakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Nolan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Palomón probeert naar een medespeler te passen. Boni heeft problemen om de bal te vangen. Boni probeert naar een medespeler te passen. Paliga rent richting de bal. Paliga schiet op doel. Nəcəfzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cioropina speelt de bal door. Boni is nu in balbezit. Boni passt de bal in één keer door. Paliga rent richting de bal. Paliga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zakos rent richting de bal. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Palomón is nu in balbezit. Palomón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga speelt de bal door. Melenovský met een sublieme pass. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni schiet op doel. Nəcəfzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Reljić geeft de bal voor. Palomón probeert de bal aan de voet te houden. Cioropina geeft de bal voor. Boni is nu in balbezit. Boni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Reljić is nu in balbezit. Reljić geeft een hoge lob. Spasić rent richting de bal. Spasić draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - mirass 1:0

41e minuut.
Szulc rent richting de bal. Szulc geeft een hoge lob. Reljić kopt de bal weg. Reljić geeft de bal voor. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 55%, mirass 45%.
Borussia Dortmund 88 - mirass 1:0

50e minuut.
Palomón rent richting de bal. Palomón geeft een lange en hoge pass. Doczekalski is nu in balbezit. Boni onderschept slim de pass. Boni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szulc passt de bal met de wreef. Nolan rent richting de bal. Nolan met een sublieme pass. Spasić rent richting de bal. Spasić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szulc speelt de bal door. Klungelig pakt Irrgang de bal. Szulc rent richting de bal. Szulc geeft de bal voor. Zakos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - mirass 2:0

62e minuut.
Daar is Melenovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomón onderschept slim de pass. Palomón passt de bal zonder na te denken. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Palomón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thellberg komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Boni rent richting de bal. Boni geeft de bal voor. Aulický kopt de bal weg. Boni is nu in balbezit. Boni schiet op doel. Nəcəfzadə bokst de bal weg.

85e minuut.
Cioropina speelt de bal door. Szulc met een sublieme pass. Irrgang is nu in balbezit. Irrgang geeft een lange en hoge pass. Spasić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulc zal de hoekschop nemen. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 57%, mirass 43%.
Borussia Dortmund 88 - mirass 2:0