Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mirass Borussia Dortmund 88
lsh Tactiek stabilizacja
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 59.2
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Irrgang probeert naar een medespeler te passen. Szulc geeft de bal voor. Spasić is nu in balbezit. Spasić schiet op doel. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Borussia Dortmund 88 0:1

5e minuut.
Spasić speelt de bal door. Irrgang met een sublieme pass. Szulc probeert de bal aan de voet te houden. Szulc geeft een hoge lob. Zakos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Reljić probeert de bal met de borst te controleren. Reljić passt de bal met de wreef. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Borussia Dortmund 88 0:2

7e minuut.
Irrgang passt de bal in één keer door. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc passt de bal zonder na te denken. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Trieb geeft een lange en hoge pass. Zakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irrgang speelt de bal door. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zakos is nu in balbezit. Irrgang rent richting de bal. Irrgang passt de bal met de wreef. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nolan probeert naar een medespeler te passen. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cioropina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Spasić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Spasić kan niet meer verder spelen. Bălaşa komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Reljić met de inworp. Nolan rent richting de bal. Nolan geeft de bal voor. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbin rent richting de bal. Bălaşa verovert de bal door een tackle van achteren. Bălaşa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Borussia Dortmund 88 0:3

33e minuut.
Latoszek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aulický neemt vlug de vrije trap. Crăcan kopt de bal weg. Boni rent richting de bal. Boni schiet op doel. Nəcəfzadə bokst de bal weg.

35e minuut.
Trieb met een sublieme pass. Latoszek is nu in balbezit. Met opzet legt Aulický zijn tegenspeler op de grond. Aulický is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Latoszek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Latoszek kan niet meer verder spelen. Thellberg komt het veld opgelopen. Sazon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boni rent richting de bal. Boni draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan geeft een hoge lob. Narváez is nu in balbezit. Thellberg onderschept slim de pass. Thellberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 45%, Borussia Dortmund 88 55%.
mirass - Borussia Dortmund 88 0:3

49e minuut.
Irrgang is nu in balbezit. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc probeert naar een medespeler te passen. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Herbin met een sublieme pass. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb geeft een lange en hoge pass. Thellberg is nu in balbezit. Thellberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buitenspel voor Zakos. Goede buitenspelval van de verdediging. van Oord komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Szulc rent richting de bal. Szulc geeft een lange en hoge pass. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Narváez geeft de bal voor. Trieb probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakos. Zakos krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thellberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thellberg schiet op doel. Nəcəfzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - Borussia Dortmund 88 1:3

89e minuut.
Palomón passt de bal met de wreef. Boni probeert naar een medespeler te passen. Thellberg is nu in balbezit. Boni is nu in balbezit. Boni draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 36%, Borussia Dortmund 88 64%.
mirass - Borussia Dortmund 88 1:3