Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno HellaFlush
Miastowa Tactiek test
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 42
very good Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Marquini speelt de bal door. Carvalho geeft een lange en hoge pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - HellaFlush 1:0

10e minuut.
Psikuta onderschept slim de pass. Sabella is nu in balbezit. Sabella geeft een hoge lob. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crainic krijgt zijn hoofd ertegen. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - HellaFlush 1:1

12e minuut.
Dan passt de bal met de wreef. Lunardelli rent richting de bal. Lunardelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crainic de bal. Crainic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Maska rent richting de bal. Heytens is nu in balbezit. Heytens geeft een hoge lob. Paşa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalea maakt een snoekduik en kopt de bal. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lunardelli geeft de bal voor. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conovalov. Crainic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crainic komt bij de bal en schiet. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - HellaFlush 1:2

24e minuut.
Lunardelli rent richting de bal. Lunardelli probeert naar een medespeler te passen. Crainic is nu in balbezit. Crainic draait met de bal, schiet en ... Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Paşa rent richting de bal. Paşa passt de bal zonder na te denken. Maska geeft een hoge lob. Crainic is nu in balbezit. Crainic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Supac onderschept slim de pass. Supac speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - HellaFlush 2:2

35e minuut.
Lunardelli geeft een lange en hoge pass. Hoogstede heeft problemen om de bal te vangen. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monk passt de bal in één keer door. Garp is nu in balbezit. Garp schiet op doel. Brizzolari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - HellaFlush 3:2

40e minuut.
Paşa rent richting de bal. Paşa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carvalho de bal. Carvalho draait met de bal, schiet en ... Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 48%, HellaFlush 52%.
Piwo Krosno - HellaFlush 3:2

46e minuut.
Ryge Petersen komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Carvalho passt de bal zonder na te denken. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lunardelli. Lunardelli krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Supac draait met de bal, schiet en ... Brizzolari speelt de bal door. Paşa kopt de bal weg. Garp is nu in balbezit. Garp schiet op doel. Brizzolari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maziarka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Supac rent richting de bal. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Supac verovert de bal door een tackle van achteren. Supac geeft de bal voor. Garp krijgt zijn hoofd ertegen. Brizzolari bokst de bal weg. Maziarka rent richting de bal. Maziarka draait met de bal, schiet en ... Brizzolari bokst de bal weg. Daar is Marquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - HellaFlush 4:2

70e minuut.
Lunardelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lunardelli geeft een lange en hoge pass. Crainic kopt de bal weg. Dan heeft problemen om de bal te vangen. Dan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Hollanti komt het veld opgelopen. Filarski met een harde bal richting middenveld. Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Marquini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marquini krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ryge Petersen onderschept slim de pass. Ryge Petersen geeft een lange en hoge pass. Garp probeert de bal met de borst te controleren. Garp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - HellaFlush 5:2

75e minuut.
Klungelig pakt Crainic de bal. Hoogstede rent richting de bal. Crainic verovert de bal door een tackle van achteren. Crainic haalt uit met een fantastische trap. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - HellaFlush 5:3

76e minuut.
Garp passt de bal in één keer door. Carvalho rent richting de bal. Carvalho geeft een hoge lob. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. bij den Brouwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp verovert de bal door een tackle van achteren. Garp haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - HellaFlush 6:3

88e minuut.
Lunardelli speelt de bal door. Klungelig pakt Crainic de bal. Crainic passt de bal zonder na te denken. Fulcheri rent richting de bal. Fulcheri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 42%, HellaFlush 58%.
Piwo Krosno - HellaFlush 6:3