Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellaFlush Piwo Krosno
test Tactiek Krosno
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
43.7 gemiddelde waardering 54
very good Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Conovalov is nu in balbezit. Dan onderschept slim de pass. Dan speelt de bal door. Crainic is nu in balbezit. Crainic haalt uit met een fantastische trap. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Piwo Krosno 1:0

3e minuut.
Crainic is nu in balbezit. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic begaat een overtreding. Crainic krijgt een gele kaart.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sokolowski stond buitenspel. Maska maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Crainic is nu in balbezit. Crainic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Piwo Krosno 2:0

8e minuut.
Supac rent richting de bal. Supac geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Carvalho geeft een lange en hoge pass. Górecki is nu in balbezit. Marquini rent richting de bal. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Psikuta geeft een hoge lob. Dan kopt de bal weg. Daar is Crainic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan rent richting de bal. Dan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Paşa passt de bal in één keer door. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho passt de bal met de wreef. Maziarka rent richting de bal. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Piwo Krosno 2:1

24e minuut.
Paşa controleert de bal met de borst. Crainic rent richting de bal. Šakotić begaat een overtreding. Crainic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crainic komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Maska maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Crainic kopt de bal weg. Conovalov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dan is nu in balbezit. Dan draait met de bal, schiet en ... Filarski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 60%, Piwo Krosno 40%.
HellaFlush - Piwo Krosno 2:1

46e minuut.
Polakovič komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sabella rent richting de bal. Paşa is nu in balbezit. Paşa passt de bal zonder na te denken. Polakovič rent richting de bal. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Brizzolari is nu in balbezit. Brizzolari geeft een lange en hoge pass. Conovalov kan de bal niet met de borst controleren. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lunardelli geeft de bal voor. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakotić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šakotić krijgt een gele kaart. Crainic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crainic legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Paşa is nu in balbezit. Paşa met een sublieme pass. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HellaFlush - Piwo Krosno 2:2

60e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dan. Dan krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Maska geeft een hoge lob. Fulcheri kopt de bal weg. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic draait met de bal, schiet en ... Filarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Piwo Krosno 3:2

71e minuut.
Marquini passt de bal zonder na te denken. Crainic rent richting de bal. Crainic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dan de bal. Dan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Piwo Krosno 4:2

71e minuut.
Hollanti komt het veld opgelopen. Daar is Sokolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crainic onderschept slim de pass. Górecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Górecki krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hollanti geeft de bal voor. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki passt de bal zonder na te denken. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Górecki passt de bal met de wreef. Paşa geeft een hoge lob. bij den Brouwer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolowski schiet op doel. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Piwo Krosno 4:3

79e minuut.
Dan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Psikuta de bal. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Polakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakovič schiet op doel. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Paşa passt de bal met de wreef. Maziarka is nu in balbezit. Polakovič rent richting de bal. Polakovič haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maska passt de bal zonder na te denken. Lunardelli probeert naar een medespeler te passen. Heytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan is nu in balbezit. Dan schiet op doel. Filarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 43%, Piwo Krosno 57%.
HellaFlush - Piwo Krosno 4:3