Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Rossoneri KS Rybnik
442ole Tactiek 1
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 54.8
outstanding Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Galea speelt de bal door. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Galea zijn tegenspeler op de grond. Galea krijgt een gele kaart. Mago raakt geblesseerd tijdens het duel. Kesman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cárdenas kan de bal niet met de borst controleren. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kesman is nu in balbezit. Kand onderschept slim de pass. Kand speelt de bal door. Mainaky is nu in balbezit. Mainaky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Sowała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowała passt de bal in één keer door. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago schiet op doel. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 1:0

13e minuut.
Heydərov is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Scicluna begaat een overtreding. Scicluna krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Scordo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heydərov. Scordo raakt geblesseerd tijdens het duel. Popielarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mago probeert de bal met de borst te controleren. Mago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Krukowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Celeban is nu in balbezit. Mainaky is nu in balbezit. Mainaky haalt uit met een fantastische trap. Lubaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 1:1

22e minuut.
Pohjanluoto is nu in balbezit. Pohjanluoto geeft een hoge lob. Yola is nu in balbezit. Celeban onderschept slim de pass. Celeban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 1:2

24e minuut.
Daar is Mainaky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mago de bal. Mago draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 2:2

29e minuut.
Popielarz is nu in balbezit. Heydərov verovert de bal door een tackle van achteren. Heydərov probeert naar een medespeler te passen. Phelps heeft problemen om de bal te vangen. Phelps schiet op doel. Lubaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pohjanluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Kesman verovert de bal door een tackle van achteren. Kesman geeft een hoge lob. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 3:2

34e minuut.
Sowała passt de bal zonder na te denken. Piękoś met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 4:2

37e minuut.
Scordo geeft de bal voor. Mago kopt de bal weg. Klungelig pakt Scicluna de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Piękoś rent richting de bal. Scicluna onderschept slim de pass. Mago onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mago de bal. Mago haalt uit met een fantastische trap. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 5:2

41e minuut.
Scordo is nu in balbezit. Scordo met een sublieme pass. Kesman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesman geeft een hoge lob. Mago rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Celeban is nu in balbezit. Yola verovert de bal door een tackle van achteren. Yola geeft een lange en hoge pass. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap. Otřísal bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 42%, KS Rybnik 58%.
Forza Rossoneri - KS Rybnik 5:2

46e minuut.
Mesquita komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Farinha komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Popielarz geeft de bal voor. Cárdenas kopt de bal weg. Mago is nu in balbezit. Mago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 6:2

47e minuut.
Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban passt de bal in één keer door. Kand is nu in balbezit. Sowała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowała geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - KS Rybnik 7:2

51e minuut.
Scicluna geeft de bal voor. Farinha rent richting de bal. Heydərov speelt de bal door. Celeban heeft problemen om de bal te vangen. Celeban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kesman met een sublieme pass. Sowała rent richting de bal. Sowała probeert naar een medespeler te passen. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Heydərov geeft een lange en hoge pass. Farinha is nu in balbezit. Met opzet legt Krukowiecki zijn tegenspeler op de grond. Krukowiecki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Yola kopt de bal weg. Heydərov speelt de bal door. Mesquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesquita geeft een hoge lob. Arsenie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Popielarz verovert de bal door een tackle van achteren. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo probeert naar een medespeler te passen. Mago is nu in balbezit. Mago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kesman speelt de bal door. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kand probeert naar een medespeler te passen. Heydərov rent richting de bal. Heydərov probeert naar een medespeler te passen. Celeban bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Scordo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mago de bal. Scicluna is nu in balbezit. Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Mago draait met de bal, schiet en ... Otřísal bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Piękoś passt de bal met de wreef. Sowała is nu in balbezit. Sowała met een sublieme pass. Mago is nu in balbezit. Mago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Baratti heeft problemen om de bal te vangen. Baratti probeert naar een medespeler te passen. Sowała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowała geeft een lange en hoge pass. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piękoś met een sublieme pass. Sowała geeft een lange en hoge pass. Scicluna heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Galea geeft de bal voor. Popielarz kopt de bal weg. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Celeban onderschept slim de pass. Krukowiecki onderschept slim de pass. Krukowiecki geeft een hoge lob. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago schiet op doel. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 26%, KS Rybnik 74%.
Forza Rossoneri - KS Rybnik 7:2