Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rybnik Forza Rossoneri
1 Tactiek 442ole
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52.1 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Scordo rent richting de bal. Scordo passt de bal met de wreef. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:1

6e minuut.
Baratti probeert naar een medespeler te passen. Scordo is nu in balbezit. Scordo passt de bal in één keer door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kesman onderschept slim de pass. Kesman passt de bal met de wreef. Mago is nu in balbezit. Mago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:2

11e minuut.
Scordo is nu in balbezit. Scordo passt de bal met de wreef. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago draait met de bal, schiet en ... Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:3

15e minuut.
Popielarz geeft de bal voor. Cárdenas kopt de bal weg. Mago is nu in balbezit. Mago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:4

19e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Baratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratti met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Boniecki passt de bal zonder na te denken. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo passt de bal met de wreef. Sowała is nu in balbezit. Sowała geeft een hoge lob. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cárdenas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:5

30e minuut.
Kesman passt de bal met de wreef. Baratti is nu in balbezit. Baratti passt de bal zonder na te denken. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sowała geeft de bal voor. Cárdenas kopt de bal weg. Daar is Mago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kand met een snelle inworp. Exner rent richting de bal. Exner geeft een lange en hoge pass. Mainaky is nu in balbezit. Mainaky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Popielarz passt de bal zonder na te denken. Scordo rent richting de bal. Scordo passt de bal in één keer door. Mago rent richting de bal. Mago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 53%, Forza Rossoneri 47%.
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:6

46e minuut.
Farinha komt het veld opgelopen. Arsenie komt het veld opgelopen. Mesquita komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sowała geeft de bal voor. López geeft een hoge lob. Popielarz kopt de bal weg. Baratti rent richting de bal. Baratti geeft een hoge lob. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mago rent richting de bal. Mago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:7

55e minuut.
Scordo is nu in balbezit. Scordo probeert naar een medespeler te passen. Sowała bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowała geeft een hoge lob. Cárdenas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Popielarz geeft een lange en hoge pass. Mago kopt de bal weg. Scicluna is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Scicluna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cárdenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Scicluna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scordo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:8

70e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:9

89e minuut.
López heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rybnik 62%, Forza Rossoneri 38%.
KS Rybnik - Forza Rossoneri 0:10