Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellaFlush Borussia Dortmund 88
test Tactiek stabilizacja
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 29
7 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 59.3
matig Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


8e minuut.
Brizzolari met een sublieme pass. Reljić kopt de bal weg. Spasić is nu in balbezit. Spasić schiet op doel. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szulc heeft problemen om de bal te vangen. Szulc passt de bal in één keer door. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bij den Brouwer de bal onder controle te krijgen. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Psikuta probeert naar een medespeler te passen. bij den Brouwer heeft problemen om de bal te vangen. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos onderschept slim de pass. Zakos schiet op doel. Brizzolari bokst de bal weg.

17e minuut.
Nolan met de inworp. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spasić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakos neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nolan geeft een hoge lob. Spasić kopt de bal weg. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Borussia Dortmund 88 0:1

21e minuut.
Spasić onderschept slim de pass. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Psikuta. Psikuta krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rżany met een harde bal richting middenveld. Irrgang kopt de bal weg. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szulc is nu in balbezit. Zakos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Psikuta. Psikuta krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Nolan met een snel genomen vrije trap. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
MacPheidiran speelt de bal door. Doczekalski probeert de bal aan de voet te houden. Dan is nu in balbezit. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Maska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heytens rent richting de bal. Heytens geeft een lange en hoge pass. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ... Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Irrgang passt de bal in één keer door. Szulc geeft een lange en hoge pass. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ... Brizzolari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Borussia Dortmund 88 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 74%, Borussia Dortmund 88 26%.
HellaFlush - Borussia Dortmund 88 0:2

46e minuut.
Melenovský probeert naar een medespeler te passen. Dan rent richting de bal. Doczekalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacPheidiran neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Irrgang speelt de bal door. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan probeert naar een medespeler te passen. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rżany de bal. Zakos geeft een hoge lob. Spasić is nu in balbezit. Spasić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Aulický geeft een lange en hoge pass. bij den Brouwer heeft problemen om de bal te vangen. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos draait met de bal, schiet en ... Brizzolari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Borussia Dortmund 88 0:3

59e minuut.
Szulc geeft de bal voor. Zakos is nu in balbezit. Zakos passt de bal in één keer door. Daar is Spasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari bokst de bal weg.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Zakos de bal onder controle te krijgen. Spasić rent richting de bal. bij den Brouwer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bij den Brouwer krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Oord komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Aulický rent richting de bal. Irrgang rent richting de bal. Irrgang passt de bal met de wreef. Szulc is nu in balbezit. Szulc schiet op doel. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szulc geeft de bal voor. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Brizzolari met een sublieme pass. Szulc kopt de bal weg. bij den Brouwer onderschept slim de pass. Crainic is nu in balbezit. Crainic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Szulc geeft een lange en hoge pass. Zakos kopt de bal weg. Daar is Spasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasić draait met de bal, schiet en ... Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellaFlush - Borussia Dortmund 88 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellaFlush 69%, Borussia Dortmund 88 31%.
HellaFlush - Borussia Dortmund 88 0:4