Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund 88 HellaFlush
stabilizacja Tactiek test
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen average


6e minuut.
Reljić met een sublieme pass. Maska rent richting de bal. Spasić onderschept slim de pass. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Narváez onderschept slim de pass. Narváez geeft een lange en hoge pass. Spasić kopt de bal weg. Zakos rent richting de bal. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Psikuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nolan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spasić maakt een snoekduik en kopt de bal. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 1:0

20e minuut.
Sabella rent richting de bal. Spasić onderschept slim de pass. Spasić speelt de bal door. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spasić heeft problemen om de bal te vangen. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić is nu in balbezit. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 2:0

22e minuut.
Irrgang rent richting de bal. Lunardelli begaat een overtreding. Irrgang raakt geblesseerd tijdens het duel. Nolan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen. Brizzolari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zakos rent richting de bal. Zakos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 3:0

25e minuut.
Spasić geeft een hoge lob. Klungelig pakt bij den Brouwer de bal. Spasić rent richting de bal. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 4:0

27e minuut.
Reljić passt de bal in één keer door. Maska rent richting de bal. Zakos onderschept slim de pass. Zakos schiet op doel. Brizzolari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 5:0

32e minuut.
Zakos kopt de bal weg. Daar is Szulc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulc speelt de bal door. Irrgang rent richting de bal. Irrgang geeft de bal voor. Brizzolari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Aulický geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lunardelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marquini geeft de bal voor. Crainic springt en kopt de bal. Nəcəfzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan haalt uit met een fantastische trap. Nəcəfzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 5:1

44e minuut.
Inworp. Nolan met een snelle inworp. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bij den Brouwer de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nolan zal de hoekschop nemen. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 31%, HellaFlush 69%.
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 5:1

50e minuut.
Psikuta kopt de bal weg. Zakos rent richting de bal. Spasić is nu in balbezit. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 6:1

53e minuut.
Szulc rent richting de bal. Szulc geeft een lange en hoge pass. Daar is Zakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc verovert de bal door een tackle van achteren. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ... Brizzolari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 7:1

59e minuut.
Lunardelli geeft de bal voor. Crainic is nu in balbezit. Melenovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melenovský krijgt een gele kaart. Crainic raakt geblesseerd tijdens het duel. van Oord komt het veld opgelopen. Lunardelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crainic krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
van Oord passt de bal zonder na te denken. Spasić is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Oord geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spasić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc passt de bal in één keer door. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund 88 43%, HellaFlush 57%.
Borussia Dortmund 88 - HellaFlush 8:1