Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno mirass
Krosno Tactiek lsh
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
54.8 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Herbin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boni kan de bal niet met de borst controleren. Paşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni onderschept slim de pass. Boni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Carvalho speelt de bal door. Klungelig pakt Fuentes de bal. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - mirass 0:1

14e minuut.
Cioropina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butlewski de bal. Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Palomón is nu in balbezit. Palomón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Paşa probeert naar een medespeler te passen. Palomón rent richting de bal. Palomón met een sublieme pass. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb verovert de bal door een tackle van achteren. Trieb speelt de bal door. Latoszek rent richting de bal. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Boni kan de bal niet met de borst controleren. Boni met een sublieme pass. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - mirass 0:2

26e minuut.
Paşa geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sokolowski stond buitenspel. Sazon neemt vlug de vrije trap. Latoszek rent richting de bal. Latoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Paşa passt de bal zonder na te denken. Górecki rent richting de bal. Górecki passt de bal in één keer door. Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - mirass 1:2

40e minuut.
Boni geeft een hoge lob. Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski met een sublieme pass. Palomón heeft problemen om de bal te vangen. Palomón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sazon geeft de bal voor. Klungelig pakt Latoszek de bal. Latoszek passt de bal met de wreef. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - mirass 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 65%, mirass 35%.
Piwo Krosno - mirass 1:3

46e minuut.
Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski geeft een lange en hoge pass. Boni rent richting de bal. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Filarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Latoszek rent richting de bal. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latoszek geeft een lange en hoge pass. Crăcan kopt de bal weg. Daar is Palomón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomón draait met de bal, schiet en ... Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Palomón probeert de bal met de borst te controleren. Latoszek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monk. Latoszek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Latoszek kan niet meer verder spelen. Thellberg komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cioropina rent richting de bal. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Boni is nu in balbezit. Boni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Conovalov kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan met een sublieme pass. Boni heeft problemen om de bal te vangen. Boni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thellberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - mirass 1:4

65e minuut.
Supac geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sokolowski stond buitenspel. Butlewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boni bereikt de bal nog maar net als eerste. Boni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Monk rent richting de bal. Monk geeft de bal voor. Butlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thellberg rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Butlewski passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft de bal voor. Thellberg is nu in balbezit. Thellberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

81e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Boni is nu in balbezit. Boni schiet op doel. Filarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - mirass 1:5

85e minuut.
Herbin kopt de bal weg. Butlewski rent richting de bal. Palomón speelt de bal door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 71%, mirass 29%.
Piwo Krosno - mirass 1:5